tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Back to school: Προτάσεις δώρων για την αγαπημένη μας δασκάλα

Η επιστροφή στο σχολείο είναι πλέον γεγονός και εσείς αναζητάτε τον πιο όμορφο τρόπο για να καλωσορίσετε την δασκάλα των μικρών σας και να της χαρίσετε τις καλύτερες ευχές σας για μια δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά. Σίγουρα σκέφτεστε ότι το να της προσφέρετε ένα γούρι – ρόδι ή κάποια επιγραφή ‘η καλύτερη δασκάλα του κόσμου’ δεν αποτελεί ένα πρωτότυπο δώρο, για αυτό βρείτε παρακάτω τις ωραιότερες προτάσεις δώρων για την δασκάλα και ενθουσιάστε την!

  1. Κοσμήματα

 Τα γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα ανήκουν στην κατηγορία των δώρων που μπορούν να εντυπωσιάσουν κάθε παραλήπτη, και γιατί όχι την δασκάλα των παιδιών σας. Στην αγορά θα βρείτε κοσμήματα που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά budgets ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει, ενώ μπορείτε να βρείτε κοσμήματα σε πλήθος διαφορετικά χρώματα και στυλ που καλύπτουν κάθε γούστο. Η δική μας πρόταση είναι να αναζητήσετε κάποιο γυναικείο κολιέ σε minimal ύφος, π.χ. ένα κολιέ με μονόγραμμα, το οποίο θα μπορεί να φορά στην καθημερινότητά της.

  1. Custom σημειωματάριο

Ένα σημειωματάριο είναι μια υπέροχη ιδέα, καθώς η δασκάλα των παιδιών σας θα μπορεί να οργανώνει την καθημερινότητά της ως εκπαιδευτικός, να προγραμματίζει τις συναντήσεις της και να διατηρεί οργανωμένες τις σημειώσεις της. Αν δεν θέλετε να επιλέξετε ένα κλασικό σημειωματάριο, καθώς σας φαίνεται μια basic πρόταση δώρου, μπορείτε να φτιάξετε ένα custom ημερολόγιο το οποίο θα αναγράφει το όνομά της και το σχολικό έτος, ενώ μπορείτε να γράψετε στην πρώτη σελίδα μια ιδιαίτερη ευχή για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Είναι σίγουρο πως αυτό το δώρο δεν πρόκειται να την αφήσει ασυγκίνητη!

  1. Γούρια

Μπορεί το γούρι – ρόδι να είναι τετριμμένο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλων των ειδών τα γούρια. Ένα γούρι είναι ένας υπέροχος τρόπος τα μικρά σας να δώσουν τις καλύτερες ευχές τους στην νέα τους δασκάλα προσφέροντάς της ένα ιδιαίτερο δώρο. Στην αγορά θα βρείτε γούρια – κοσμήματα, τα οποία θα συμπληρώσουν τις εμφανίσεις της με τον πιο όμορφο τρόπο, γούρια μπρελόκ που θα μπορεί να έχει πάντα μαζί της, αλλά και επιτραπέζια γούρια με ευχές για το νέο σχολικό έτος, τα οποία θα αποτελέσουν υπέροχα διακοσμητικά για την έδρα της.

  1. Γραφική Ύλη

 Απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε εκπαιδευτικό, η γραφική ύλη θα αποτελέσει ένα υπέροχο δώρο με χρηστικό χαρακτήρα για την δασκάλα. Μπορείτε να αναζητήσετε πρωτότυπα τετράδια, τα οποία θα συνοδεύσετε με ιδιαίτερα μολύβια ή στυλό, χαριτωμένες γόμες, εντυπωσιακούς σελιδοδείκτες ή όμορφα ντοσιέ για να διατηρεί οργανωμένες τις φωτοτυπίες της. Αν πάλι θέλετε ένα δώρο που να κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό, η πρότασή μας είναι να αναζητήσετε σετ γραφικής ύλης που περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται η δασκάλα των παιδιών σας σε καθημερινή βάση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69