tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας Βέροιας για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Εν όψει των Πανελλαδικών εξετάσεων, η αντιδήμαρχος Παιδείας Βέροιας Συρμούλα Τζήμα εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

"Αγαπητά μου παιδιά, μαθητές του Δήμου μας, μία νέα δοκιμασία είναι εμπρός σας, καθώς αυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια αντίστοιχα. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα για τον καθένα, ξεκινά για τους περισσότερους αποφοίτους των Λυκείων μας επισήμως και η ενήλικη ζωή τους που θα είναι πάντοτε γεμάτη αγώνες που απαιτούν δουλεία και επιμονή. Μαθητές, καθηγητές και γονείς είναι διαχρονικά συνοδοιπόροι σε μία κοινή προσπάθεια συνεργασίας και επίτευξης στόχων.

Είμαστε περήφανοι για τα νιάτα του τόπου μας. Συγχαίρουμε εσάς, όπως και τους καθηγητές και τους γονείς σας για τον καλό αγώνα που δώσατε όλο αυτόν τον χρόνο και σας ευχόμαστε να δώσει επιτυχείς καρπούς. Αυτή θα είναι μία ακόμα εμπειρία από τις πολλές που θα αποκτήσετε στην ενήλικη ζωή σας. Η ηρεμία, η συγκέντρωση, η σωστή διατροφή, ο καλός ύπνος και το ήρεμο περιβάλλον σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην διάρκεια των εξετάσεων.

Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι κοντά σας φροντίζοντας τόσο τα υλικοτεχνικά ζητήματα που αφορούν στα εξεταστικά και βαθμολογικά κέντρα, όσο και εμψυχώνοντας όλους τους συντελεστές των εξετάσεων. Οφείλουμε να επενδύουμε στην παιδεία των νέων μας, αυτή αποτελεί το καλύτερο διαβατήριο για μια στέρεη κοινωνική πορεία και ένα ελπιδοφόρο αύριο, ατομικό και συλλογικό.            

Σας εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία".                

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69