tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκατάσταση νέας παιδικής χαράς στον Παιδκκό Σταθμό Άνω Ζερβοχωρίου

Σε χώρο παιχνιδιού υψηλής αισθητικής και ασφάλειας μετατράπηκε μετά την τοποθέτηση νέου σύγχρονου εξοπλισμού παιδικής χαράς ο Παιδικός Σταθμό Ζερβοχωρίου στην τοπική κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου.

Τον σταθμό επιθσκέφθηκαν ο δήμαρχος Νάουσας Καρανικόλας Νικόλαος, ο πρόεδρος του Ν.Π Θανασούλης Δημήτριος και η αν. προϊσταμένη Δ/νσης Άτση Ευφροσύνη .

Ο σχεδιασμός της νέας παιδικής χαράς έγινε λαμβάνοντας υπόψιν, αφενός μεν τη νομοθεσία που διέπει την δημιουργία και λειτουργία των παιδικών χαρών, αφετέρου τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χώρου εγκατάστασης, ενώ τα παιχνίδια, που επιλέχθηκαν διαθέτουν πιστοποίηση σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας ΕΝ1176 και ΕΝ1177.

Το έργο είχε ξεκινήσει επί προεδρίας της Στέλλας Αραμπατζή και παραδίδεται από τον νυν πρόεδρο του Θανασούλη Δημήτριο. Ο κ. Θανασούλης στο μήνυμα του τόνισε ότι «Παραδίδουμε μια ασφαλή και όμορφη παιδική χαρά διέξοδο υγιούς διαπαιδαγώγησης, άθλησης και ψυχαγωγίας στη νέα γενιά του τόπου μας»...και τα έργα σε όλο το Δήμο θα συνεχιστούν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69