tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας στο Dierdorf της Γερμανίας

Ολοκληρώθηκε η τελευταία κινητικότητα μαθητών και καθηγητών του Ευρωπαικού προγράμματος Erasmus, Earthucation - Enough for All?!, European schools for sustainability and sufficiency, στο οποίο συμμετέχει το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Την εβδομάδα 7-13 Μαίου, οι μαθητές Δημήτρης ΚαλαΪτζής, Χαράλαμπος Κυβεντίδης, Θωμάς Μπατάνης, Ανθή -Μαρία Παπαχρυσάνθου, Θεόδωρος Σαπτσόγλου, Γεώργιος Τόπης με συνοδούς τις καθηγήτριες Αγγελική Γιαννάκη και Ελένη Μπρουσκέλη φιλοξενήθηκαν στο Dierdorf της Γερμανίας για τις εργασίες της θεματικής ενότητας του προγράμματος, Exchange platforms, Technology - Fashion.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη σχολική ζωή σε ένα τεράστιο - ολοκληρωμένο σχολικό συγκρότημα που προσφέρει διδακτικές και ερευνητικές εγκαταστάσεις (campus) και να εργαστούν ομαδικά για τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων (Εuropean curriculα), που θα εκδοθούν από την Ευρωπαική Ένωση και θα αποτελέσουν οδηγό διδασκαλίας στα σχολεία. Οι καθηγητές αντάλλαξαν καλές πρακτικές και λειτούργησαν υποστηρικτικά στα βιωματικά εργαστήρια των μαθητών (Technology, Fashion, Water, Gardening & Food) τα οποία εστίασαν σε καλές πρακτικές επαναχρησιμοποίησης

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν συμπληρωματικές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε γειτονικές πόλεις (Bonn, Koblenz, Neuwied, Aderbach, Puderbach, Koln).
Η φιλοξενία των μαθητών στις οικογένειες αλλά και των Γερμανών συναδέλφων πραγματικά μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69