tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στο 5ο Δημοτικό Βέροιας

Την Πέμπτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

"Τα παιδιά του σχολείου μας μαζί με τις υπεύθυνες μουσικούς κυρίες Ελένη Αναγνώστου και Πόπη Ιορδανίδου τραγούδησαν τραγούδια που αναφέρονται στην Γενοκτονία.

Η υποδιευθύντρια του σχολείου μας κυρία Ελπίδα Μαραντίδου με την εξαίρετη ομιλία της,παράθεσε τα ιστορικά γεγονότα εκείνης της θλιβερής εποχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας καθώς και τον Κώστα Γαβρά στην λύρα,τον Αντώνη Κουβρακίδη στο τραγούδι και τον μικρό μαθητή του σχολείου μας Χαράλαμπο Κουβρακίδη στο νταούλι για αυτή την συγκινητική εκδήλωση μνήμης. Όσο υπάρχουν άνθρωποι και κυρίως παιδιά που δεν αφήνουν μέρα να περάσει δίχως να πλανηθεί η σκέψη τους στον Πόντο, δίχως να ψιθυρίσουν ένα δίστιχο, να χορέψουν έναν χορό, να ανατριχιάσουν,να δακρύσουν, να κλάψουν για τις χαμένες πατρίδες, τόσο ο Πόντος θα ζει, τόσο ο Πόντος θα ανθίζει! Ποτέ ξανά Γενοκτονία!", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69