tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιμορφωτική δράση σε εκπαιδευτικούς στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού Ημαθίας

Επιμορφωτική δράση στους/στις εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Σταυρού Ημαθίας, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 17 Μαΐου, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας. Στόχος ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σχετικά με θέματα έμφυλης βίας, ενδοοικογενειακής βίας, στερεοτύπων και προστασίας από βίαιες συμπεριφορές.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες ενημερώθηκαν για τη δράση του δικτύου των δομών της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής, Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Βέροιας, οι υπηρεσίες του οποίου παρέχονται δωρεάν και διασφαλίζονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής. Συζητήθηκε η κλιμάκωση της βίας στη σχέση ή την οικογένεια και ο τρόπος έγκαιρης αναγνώρισης της κακοποίησης και παραμέλησης.

Ερωτήματα τέθηκαν από τους/τις εκπαιδευτικούς ως προς την υποχρέωση τους, σύμφωνα με το νόμο, να ενημερώνουν, χωρίς καθυστέρηση, τον/την διευθυντή/ντρια της σχολικής μονάδας και ο/η ίδιος/-α τον/την αρμόδιο/-α Εισαγγελέα ή την πλησιέστερη αστυνομική αρχή, εάν, κατά την εκτέλεση του εκπαιδευτικού τους έργου, με οποιονδήποτε τρόπο πληροφορούνται ή διαπιστώνουν ότι έχει διαπραχθεί σε βάρος μαθητή/-τριας έγκλημα ενδοοικογενειακής βίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69