tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού πραγματοποιήθηκε στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο 3ο ΓΕΛ Βέροιας, την οποία διοργάνωσε  η Σχολή Γονέων του Λυκείου.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Ατλάσης Χρήστος, ο οποίος είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Διδάκτωρ Ψυχομετρίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ιδρυτής της εταιρίας Career Counseling. Οι βασικές θεματικές ενότητες της εισήγησης του κ. Ατλάση ήταν, οι ευκαιρίες και οι παγίδες του Μηχανογραφικού Δελτίου του 2023, τα επαγγέλματα του μέλλοντος σύμφωνα με έρευνες του σήμερα, καθώς και οι σπουδές σε Ευρώπη και Αμερική με υποτροφία. Σημαντικές ήταν και οι διαδικτυακές παρεμβάσεις του κου Γρηγοριάδη Δημήτρη, Συμβούλου Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας.

3o gel ver atlasis 2

Με την εκδήλωση αυτή το 3ο ΓΕΛ Βέροιας και η Διευθύντριά του, κ. Καρακώστα, έδωσαν μια εξαιρετική ευκαιρία στο ευρύτερο κοινό της περιοχής να ενημερωθεί και να λύσει βασικές απορίες του σε θέματα Επαγγελματικής Συμβουλευτικής.

Η ιδέα της εκδήλωσης και σημαντικό μέρος της διοργάνωσής της, ανήκει στην συντοπίτισσά μας κ. Σιστάκου Ελευθερία, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η οποία είναι μητέρα μαθητή του 3ου ΓΕΛ Βέροιας.

Ευχόμαστε η εκδήλωση αυτή να αποτελέσει παράδειγμα, ώστε να δούμε στο εξής περισσότερες παρόμοιες ενέργειες που συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69