tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η Εκπαιδευτική Εκδήλωση «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2022-23»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9, την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 - διαδικτυακά στην πλατφόρμα Webex - η Εκπαιδευτική Εκδήλωση «Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας Σχολικού Έτους 2022-23». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,Ρεθύμνουκαι Αργολίδας, δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων: Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και  Πολιτιστικών Θεμάτων.

Στη Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας υπήρξε αλληλεπίδραση μαθητών/-ριών και εκπαιδευτικών από 32 Σχολικές Μονάδες των παραπάνω Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων οι μαθητές και οι μαθήτριες καλλιεργώντας τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους, με φαντασία και δημιουργική διάθεση, σχεδιάζουν με τους/τις εκπαιδευτικούς τους δραστηριότητες  και υλοποιούν δράσεις σχετικές με το πρόγραμμα  στο οποίο συμμετέχουν. Έτσι, αποκτούν γνώσεις, υιοθετούν στάσεις και συμπεριφορές, συνεργάζονται και δημιουργούν…  Οι ομάδες παρουσίασαν τα αποτελέσματα της μελέτης & των εργασιών τους συμβάλλοντας στη διάχυση των αποτελεσμάτων.

Παρουσιάστηκαν με δημιουργικό, ευφάνταστο και άρτια οργανωμένο τρόπο δράσεις και δραστηριότητες που αφορούν στο περιβάλλον, τον άνθρωπο, την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό από 56 ενδιαφέροντα προγράμματα - 16 Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, 7 Αγωγής Υγείας και 33 Πολιτιστικών Θεμάτων.

Αξίζουν Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά που με μεράκι, ζήλο και ενθουσιασμό συμμετέχουν στην υλοποίηση των καινοτόμων προγραμμάτων, αλλά και στους/στις εκπαιδευτικούς που εθελοντικά αφιερώνουν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους εμπνέοντας και καθοδηγώντας τα παιδιά.

Τις σχολικές ομάδες καλωσόρισαν οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (Δρ. Αθανάσιος Αλατζόγλου),  Ρεθύμνου (Δρ. Μανούσος Μαραγκάκης) και Αργολίδας (Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος), ενώ τις εργασίες του τριημέρου συντόνισαν οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας (κα Λένα Δημητριάδου), Αργολίδας (κ. Ιωάννης Γιατράκος) και Ρεθύμνου (κα Σούλα Πετρογιάννη).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69