tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάρια που μοριοδοτούν σε ΣΔΕ, ΙΕΚ ΔΥΠΑ,Δ.ΙΕΚ – Δες πως να κάνεις αίτηση

Νέα ή παράλληλη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτής ενηλίκων.

Κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να  διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  εντάσσονται τα: ΔΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, ΚΔΒΜ των Δήμων αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών, δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σχολές γονέων.

Η εκπαίδευση ενηλίκων είναι ένα επάγγελμα που έχει καταστεί πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, ιδίως στον χώρο των εκπαιδευτικών. Ωστόσο η εκπαίδευση ενηλίκων δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς αλλά σχεδόν όλους , καθώς κάποιος μπορεί να απασχοληθεί και μόνιμα αλλά και παράλληλα.

Χιλιάδες είναι οι θέσεις εργασίας εκπαιδευτών ενηλίκων που άνοιξαν λόγω των νέων προγραμμάτων κατάρτισης της ΔΥΠΑ. Τα προγράμματα κατάρτισης θα τρέχουν μέχρι το 2025. Αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση σε εκπαιδευτές ενηλίκους θα είναι αυξημένη.

Γίνε και εσύ ένας από αυτούς που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη του συνόλου της κοινωνίας  διδάσκοντας το αντικείμενό σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες νέας ή παράλληλης σταδιοδρομίας στο χώρο της εκπαίδευσης. Γίνε εκπαιδευτής ενηλίκων.

Παρακολουθήστε  επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους εδώ και επιλέξτε την ειδικότητά σας

Συμπληρώστε την αίτηση σας εδώ

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 28 Ιουλίου

Έναρξη κύκλου 30 Ιουλίου

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επωφελήσου των ειδοποιών μας διαφορών:

  • Σίγουρη Μοριοδότηση
  • Πάνω από 45.000 μαθητές
  • 5 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
  • Αξιοπιστία & Ασφάλεια
  • Έλεγχος Γνησιότητας Βεβαίωσης με QR-code

Επίλεξε ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών.

Πιστοποιήσου ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων . Επέλεξε το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων του Πάντειου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας! Τηλ.  2311110186

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

www.easy-education.gr

Αναζητάτε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε πιστοποίηση στην πληροφορική και να αποκτήσετε μόρια; Μην ψάχνετε άλλο, η Easy Education έχει τη λύση για εσάς! Η πληροφορική εξ αποστάσεως προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα εκμάθησης μέσω διαδικτύου, με πιστοποιητικό που αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Και το καλύτερο; Προσφέρουμε εξετάσεις με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για εσάς. Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά!

Εγγραφείτε ώστε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69