tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτες Βοήθειες: Το σεμινάριο που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε γονέας και εκπαιδευτικός!

Οι πρώτες βοήθειες παρέχουν προκαταρκτική φροντίδα σε άτομο με ασθένεια, τραυματισμό και ειδικότερα σε επείγοντα περιστατικά. Μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιονδήποτε έως ότου μπορεί να ληφθεί οριστική ιατρική περίθαλψη.

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τα ατυχήματα είναι συχνά φαινόμενα στο χώρο των σχολείων. Επιπρόσθετα τα περισσότερα ατυχήματα σε νεαρές ηλικίες λαμβάνουν χώρα μέσα στο σπίτι.  Λόγω της ανωριμότητας και της ανεμελιάς, τα παιδιά είναι πιο επιρρεπή σε ακούσιους τραυματισμούς και διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο σε ατυχήματα από ότι οι ενήλικες. Ως εκ τούτου η γνώσεις σωστής παροχής Πρώτων Βοηθειών από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς  είναι ύψιστης σημασίας και μπορεί να σώσει ζωές.  

Η εκμάθηση πρώτων βοηθειών επιτυγχάνεται με προγράμματα που επιμορφώνουν και εκπαιδεύουν τον γενικό πληθυσμό για την εφαρμογή σωστών τεχνικών στις Πρώτες Βοήθειες.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα πρέπει να φανούν σχολαστικοί στις γνώσεις τους όσον αφορά την παροχή Πρώτων Βοηθειών .

Τα κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αναγνωρισμένα από το Υπουργείο παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποιημένα από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους διοργανώνουν και υλοποιούν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, τα οποία οδηγούν σε απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα 2 διαθέσιμα προγράμματα ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ μπορείτε να εντοπίσετε εδώ.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !

Είναι κατάλληλα για ιδιώτες ενδιαφερόμενους, επαγγελματίες υγείας, προπονητές, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, εργαζόμενους σε ιδιωτικά σχολεία, εργαζόμενους στην παροχή υπηρεσιών και τη βιομηχανία αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται να αποκτήσει ικανότητα παροχής πρώτων βοηθειών.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται εξ αποστάσεως με ασύγχρονη εκπαίδευση.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!!! Δηλώστε συμμετοχή ΑΜΕΣΑ!!

Υποχρεωτικό για προπονητές σύμφωνα με τον Νόμο 4809/2021 - ΦΕΚ 102/Α/19-6-2021

Έναρξη τμημάτων

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών 25.04.2023

Σεμινάριο παιδιατρικών πρώτων βοηθειών  02.05.2023

Πληροφορίες:

www.easy-education.gr

T: 23310 70102 (Kαθημερινές 10.00 – 20.00)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69