tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ημαθίας η ΟΛΜΕ (βίντεο)

Επιτελείο της ΟΛΜΕ βρίσκετε αυτό το τριήμερο στον Νομό Ημαθίας και πραγματοποιεί επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για να αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Με αφορμή την εκδήλωση - συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ο Νεκτάρτιος Κορδής, μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, δήλωσε στον «Πληροφοριοδότη»:

«Βασικό ζήτημα είναι το ζήτημα της επιβίωσης των εκπαιδευτικών. Σε μια εποχή γενικευμένης ακρίβειας 140 χιλιάδες εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να ζήσουν και να βγάλουν τον μήνα. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας, να υπάρχουν δίκαιες απολαβές.

Κρούουμε το ζήτημα της ασφάλειας της εκπαιδευτικής κοινότητας (αντισεισμική θωράκιση, μεταφορές μαθητών) ειδικά μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Καθημερινά οι εκπαιδευτικοί αξιολογούνται μέσα στην τάξη, ειδικά στα χρόνια της κρίσης και της πανδημίας οι εκπαιδευτικοί στήριξαν το δημόσιο σύστημα εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτικοί δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. Η ατομική αξιολόγηση είναι μία ψευδεπίγραφη διαδικασία, είναι μία υποκριτική διαδικασία.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στο βίντεο

Η εκδήλωση - συζήτηση για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών με τίτλο "Αν η αξιολόγηση είναι η απάντηση, ποια είναι η ερώτηση;", θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 6.30μμ, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.

Θα μιλήσουν οι:

Περικλής Παυλίδης, αναπληρωτής καθηγητής ΠΤΔΕ ΑΠΘ

Νίκος Παπαχρήστος, οργανωτικός γραμματέας ΔΣ ΟΛΜΕ

Νεκτάρτιος Κορδής, μέλος ΔΣ ΟΛΜΕ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69