tsakiridis ban july21

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

Easy Education: Προγράμματα κατάρτισης – Security, Τεχνικοί ασφαλείας

1.Security

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education μπορείτε να παρακολουθήσετε το εξειδικευμένο σεμινάριο Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security).

Το σεμινάριο αυτό οδηγεί σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας έπειτα από εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Το πρόγραμμα οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα και Αποτελεί μια καθαρή Επαγγελματική επιλογή υποστηρίζοντας την ανεύρεση εργασίας διευρύνοντας τους προς επιλογήν τομείς απασχόλησης.

Διάρκεια: 105 ώρες

Έναρξη: Τακτική Έναρξη πρωϊνών ή απογευματινών τμημάτων

Συμπληρώστε την αίτηση και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και μη σχετικούς με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας. Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 105 ΩΡΕΣ και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης Security. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο από το χώρο τους.

ΑΔΕΙΑ SECURITY. Τί πρέπει να κάνω;

Τι πρέπει να κάνω για να βγάλω άδεια;

1. Παρακολουθείτε σεμινάριο 105 ωρών που είναι υποχρεωτικό για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ, όσων δεν είχαν ποτέ άδεια εργασίας.

2. Μετά το τέλος των μαθημάτων λαμβάνετε την απαραίτητη Βεβαίωση Κατάρτισης που είναι το “εισιτήριο” σας για την συμμετοχή σας στις εξετάσεις του ΚΕΜΕΑ.

3. Δίνετε εξετάσεις στο ΚΕΜΕΑ, σε ερωτήσεις για τις οποίες θα έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

4. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων παραλαμβάνετε μια Βεβαίωση Επάρκειας και είστε ένα βήμα πριν την έκδοση άδειας εργασίας!

5.Για την αίτηση έκδοσης άδειας εργασίας απευθύνεστε στην Υποδιεύθυνση ή στο Τμήμα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας σας. Αναλυτικότερα εδώ

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education μπορείτε να παρακολουθήσετε το εξειδικευμένο σεμινάριο Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security)  εξ αποστάσεως.

Βάσει της ΚΥΑ 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του νόμου Ν.3707/2008 που αφορά στο Προσωπικό Ασφαλείας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας (είτε εργάζεται σε εταιρεία Security, είτε ως φύλακας κτλ.), πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

2. Τεχνικοί ασφαλείας

Κάθε εργοδότης που απασχολεί έστω και έναν εργαζόμενο οφείλει να διαθέτει υπεύθυνο τεχνικό ασφαλείας, ο οποίος θα βεβαιώνει την ομαλή και ορθή λειτουργία της επιχείρησης ως προς την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή

Ο τεχνικός ασφάλειας σε μια επιχείρηση ασχολείται με:

α) την επίβλεψη των θέσεων εργασίας σε τακτά διαστήματα. Η επίβλεψη αφορά θέματα υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας.

β) την αναφορά και γνωστοποίηση στον εργοδότη οποιασδήποτε παράλειψης των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας

γ) την πρόταση διορθωτικών κινήσεων και μέσων επίτευξης τους

δ) τον διαρκή έλεγχο τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας από τους εργαζόμενους

Κατηγοριοποίηση Επιχειρήσεων

Για την ορθή επιλογή επιμόρφωσης και την εφαρμογή των μέτρων που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας, οι επιχειρήσεις κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τον βαθμό επικινδυνότητας της δραστηριότητας τους.Η κατάταξη των επιχείρησεων γίνεται ανάλογα με την κατηγορία οικονομικής δραστηριότητας στην οποία ανήκουν και διαμορφώνεται ως εξής:

  • Κατηγορία Α (υψηλή επικινδυνότητα)
  • Κατηγορία Β (μέση επικινδυνότητα)
  • Κατηγορία Γ(χαμηλή επικινδυνότητα)

Δικαίωμα Συμμετοχής

Στο πρόγραμμα επιμόρφωσης μπορούν να λάβουν μέρος ως τεχνικοί ασφάλειας στις επιχειρήσεις τους:

α) εργοδότες, εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα και οι επιχειρήσεις τους υπάγονται στην κατηγορία Β' σύμφωνα με το άρθρο 10 του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων (Κ.Ν.Υ.Α.Ε.) που κυρώθηκε με το Άρθρο πρώτο του ν. 3850/2010 «Κύρωση του Κώδικα νόμων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων» (ΦΕΚ Α'84).

β) εργαζόμενοι, που απασχολούνται με πλήρες ωράριο σε επιχειρήσεις με λιγότερα από 50 άτομα, οι οποίες υπάγονται στην κατηγορία Β' ή Γ' εφόσον έχουν τα τυπικά προσόντα που προβλέπονται στο άρθρο 11, παράγραφος 1, εδάφιο δ του Κ.Ν.Υ.Α.Ε.

γ) εργοδότες, σε επιχειρήσεις τους εφόσον αυτές υπάγονται στην Γ' κατηγορία σύμφωνα με το άρθρο 10 του Κ.Ν.Υ.Α.Ε. και απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Οι ανωτέρω θα πρέπει να διαθέτουν και να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια.

Εγγραφές καθημερινά!!

Κεντρικά Γραφεία: Εληάς 1 & Κεντρικής 5, Βέροια

Τηλέφωνο: 23310 22004, 23310  70102

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69