tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης στο ΣΔΕ Νάουσας

Ενημερωτική δράση ευαισθητοποίησης πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου, κατόπιν πρόσκλησης, το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας, σε εκπαιδευόμενους/-ες και εκπαιδευτές/-τριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας.

Οι συμμετέχοντες/-ουσες ενημερώθηκαν για το θέμα της έμφυλης βίας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου: πληροφόρησης σε θέματα ισότητας των φύλων, αντιμετώπισης της βίας και πολλαπλών διακρίσεων κατά των γυναικών, κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και εργασιακής στήριξης σε ενήλικες γυναίκες.  Στον διάλογο που ακολούθησε, οι εκπαιδευόμενοι/-ες μίλησαν τόσο για τις δικές τους εμπειρίες σε θέματα σχετιζόμενα με έμφυλα στερεότυπα, όσο και για ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας. Τονίστηκε, τέλος, ο ρόλος των τρίτων προσώπων – θεατών στην ουσιαστική στήριξη και ενθάρρυνση όσων δέχονται οποιαδήποτε μορφή βίας.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69