tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα βιβλιοθήκη απέκτησε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Σήμερα, Τρίτη 28 Φλεβάρη, παραδόθηκε η νέα βιβλιοθήκη στην διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, σε μια εκδήλωση που παραβρέθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρίου, η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Ελπίδα Μαραντίδου και η αντιδήμαρχος παιδείας κ.Συρμούλα Τζήμα.

5o dim ver vivliothiki 3

"Στόχος του συλλόγου μας ήταν η δημιουργία μιας σχολικής βιβλιοθήκης. Αξιοποιώντας μία κλειστή αίθουσα του σχολείου μας δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να μαθαίνουν, να ερευνούν, να χαίρονται τη χαρά της έρευνας, να διευρύνουν τις γνώσεις τους ή απλά να διαβάσουν ένα βιβλίο. Πιστεύουμε ότι η σχολική βιβλιοθήκη φτωχική ή πλούσια δεν αποτελεί ένα είδος πολυτέλειας αλλά είναι συμπλήρωμα της λειτουργίας τους σχολείου και της σχολικής ζωής. Με γνώμονα να προαχθεί η αγάπη των παιδιών μας για διάβασμα αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε την αίθουσα βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Τα μέλη του συλλόγου μας εργάστηκαν σκληρά για την εκπλήρωση του στόχου αυτού, αφιερώνοντας πολύ προσωπικό χρόνο, πολλές ώρες δουλειάς και πολλή αγάπη, τόση που το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μίας πανέμορφης βιβλιοθήκης.

5o dim ver vivliothiki 4

Ευχαριστούμε πολύ τη γραμματέα μας Ελένη Γονίδου, για την υπέροχη αυτή ιδέα της, της δημιουργίας σχολικής αίθουσας - βιβλιοθήκης καθώς και για την συνεργασία της με την καλλιτέχνιδα του συλλόγου μας Βάσια Σταθοπούλου σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική επιμέλεια του χώρου. Βάσια σε ευχαριστούμε ακόμη μία φορά για την καλλιτεχνική σου προσφορά. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς του συλλόγου μας οι οποίοι με την οικονομική τους στήριξη συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση της παραπάνω δράσης, τους κυρίους Αντώνη Παπαευθυμίου και Αντώνη Κουβρακίδη.Ευχαριστούμε την κ.Αριστέα Σιδηροπούλου, ιδιοκτήτρια του "Σχολείου στο Σύννεφο" για την ευγενική χορηγία δύο παιδικών τραπεζιών με σκαμπό. Ευχαριστούμε τους εθελοντές μπαμπάδες του σχολείου μας, κυρίους Μάκη Γρηγοριάδη, Φίλιππο Ιωσηφίδη και Αντώνιο Κουβρακίδη για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου μας κ.Κωνσταντίνο Ζαφειρίου για την εμπιστοσύνη του", αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

5o dim ver vivliothiki 5

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69