tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιωματική παρέμβαση στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας με θέμα: «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η βιωματική παρέμβαση στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας με θέμα: «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις». Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν στις 1, 8 & 22/2/2023 από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Βέροιας, Ιωάννα Κακολύρη-Κλίτση, και την ψυχολόγο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Βέροιας, Στεργιανή-Ραφαέλα Φόλιου.

Οι μαθητές/τριες της Α΄ και Γ΄ τάξης του Λυκείου μέσα από ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες και παιχνίδια ρόλων εξοικειώθηκαν με τις μορφές, τα αίτια και τις συνέπειες της βίας. Είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν σκέψεις και συναισθήματα γύρω από φαινόμενα βίας προτείνοντας αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή,  κ. Βαπτιστή   Παντή,  και τον ψυχολόγο του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας,  κ. Γεώργιο Χαλκιά, για την πρόσκληση και τη συνεργασία τους, καθώς και τους μαθητές/τριες για την ενεργητική συμμετοχή τους.

Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε παρόμοια πρόσκληση, με στόχο τη συστηματική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69