tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνταγή επιτυχίας, η ευχή όλων των γονέων για τα παιδιά τους

Από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Easy Education ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η συνεργασία αυτή δημιουργήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής μας και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει η σύμπραξη ενός φορέα παροχής υπηρεσιών άθλησης και ενός φορέα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Μεγίστης σημασίας τόσο για τους ανηλίκους όσο και για τους ενηλίκους είναι η επιλογή άσκησης αθλητικής δραστηριότητας. Είναι κοινά αποδεκτό και κατ’ εξακολούθηση  αποδεδειγμένο ότι ο αθλητισμός προάγει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία.

Οι επιστήμες της Ιατρικής, της Ψυχολογίας, ακόμα και της Χημείας συγκλίνουν στο ίδιο αποτέλεσμα.

Εκτός των παραπάνω, η άθληση είναι εξαιρετικά σημαντική έως και απαραίτητη για την υγιή ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, μιας και συμβάλει καίρια στην ανάπτυξη της προσωπικότητας, στην ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας, πνεύματος συνύπαρξης και ταυτόχρονα αντοχής και αντίστασης σε πειρασμούς που μπορούν να αποδειχθούν πρόσκαιρα ευχάριστοι, χαλκεύοντας όμως ένα δραστήριο και παραγωγικό μέλλον.  Όπου παραγωγικό μέλλον μπορεί να είναι τα πάντα: Η αίσθηση του ενεργού πολίτη, η διάθεση για πετυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, η συμμετοχή στα κοινά κ.α.

Για την επίτευξη των παραπάνω, μείζονα ρόλο παίζει ταυτόχρονα και η εκπαίδευση, όπου ανέκαθεν υπήρξε ο καταλύτης για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας αλλά και των ευκαιριών μας για δημιουργία, προκοπή και εξέλιξη. Σημαντικότερο ρόλο θα διαδραματίσει για το μέλλον μας, σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει.

Βιώνοντας ήδη την 4η βιομηχανική επανάσταση και σχεδόν τον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό σε όλα τα επίπεδα, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, πόσο μάλλον το μέλλον αυτής, τα παιδιά μας, πρέπει να κατοχυρωθούν με την κτήση νέων γνώσεων και απαιτητών δεξιοτήτων προκειμένου να είναι επίκαιρα για τον σχολικό, φοιτητικό αλλά και εργασιακό τους βίο.

Εν κατακλείδι, ο συνδυασμός άθλησης και εκπαίδευσης, θα στηρίξει στην πράξη την επίτευξη της πιο πηγαίας, αληθινής και διαχρονικής ευχής, αυτή των γονέων για τα παιδιά τους:

“Να ‘παραδώσουν’ χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία όπου θα απολαμβάνουν προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη”.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την συνεργασία μας με το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69