tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες από το Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας

Εκπαίδευση στην Βασική Υποστήριξη Ζωής και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή με πιστοποίηση από το European Resuscitation Council (ERC), πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας.

Τριάντα δύο πολίτες, ανάμεσά τους και τέσσερις κυρίες του ΕΟΔΥ Ημαθίας, εκπαιδεύτηκαν από εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας (ΕΕΕΠΦ) και της ομάδας Α’ βοηθειών του Εργαστηριακού Κέντρου. Είναι η τέταρτη εκπαίδευση που οργανώνει το ΕΚ στο 2023 και ήδη είναι προγραμματισμένη η επόμενη στην Βεργίνα στις 18/2/2023.

Οι εκπαιδεύσεις είναι ενταγμένες στο πλαίσιο του ανοιχτού σχολείου και σε σχέδιο δράσης του ΕΚ για εξωστρέφεια και καλές πρακτικές. Πέρα από το αντικείμενό της η εκπαίδευση αυτή είναι ένα μάθημα για όλους μας στο να προσφέρουμε και να νοιαζόμαστε. Ένα μάθημα που μας διαμορφώνει ως υγιείς, υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες.

"Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές της ΕΕΕΠΦ Ζήση, Εύη, Αναστασία, Σοφία, και του ΕΚ Γεωργία, Ανιγκέλα, Δημήτρη, Μαρία και συγχαρητήρια στους δόκιμους εκπαιδευτές Ανιγκέλα και Δημήτρη που σήμερα ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους, κατέκτησαν τον τίτλο Full Instructor (FI) του ERC και είναι πλέον επίσημα εκπαιδευτές" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69