tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημέρωση στο ΕΠΑΛ και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας για την ψυχική υγεία

Απο την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στον χώρο συνεδριάσεων αλλά και μέσα στα τμήματα, ο κύκλος ενημερώσεων για την Ψυχική Υγεία στο 1ο ΕΠΑΛ Βέροιας, από το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές του Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ημαθίας.

Μετά από πρόσκληση του Δ/ντη Παντή Βαπτιστή και του σχολικού Ψυχολόγου Πατέρα Γεώργιου Τιμόθεου Χαλκιά στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανταποκρίθηκε , για την ενημέρωση των μαθητών γύρω από τα θέματα της ψυχικής υγείας.

Οι Ελευθερία Βενετσανάκου Υπεύθυνη του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με Ψυχικές Διαταραχές Βέροιας και μέλος του ΔΣ του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας, η Κοινωνική Λειτουργός Λαναρή Ελισάβετ αναφέρθηκαν σύντομα στην ιστορία και τις δραστηριότητες του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και στην προσπάθεια για τον αποστιγματισμό της ψυχικής ασθένειας , δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές μέσα απο τον διάλογο να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα της ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και την αναγκαιότητα της επικοινωνίας σε κάθε τομέα της ζωής μας με έναν ειδικό της Ψυχικής Υγείας.

328230392 570017891703206 307145497153060691 n

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας πραγματοποιήθηκε δράση ευαισθητοποίησης των εκπαιδευομένων , καθώς και των εκπαιδευτών από το σύλλογο οικογενειών και Φίλων για την ψυχική υγεία. Η Ψυχολόγος του συλλόγου , κα. Χρύσα Μπέκα και η Κοινωνική λειτουργός Έλσα Λαναρη μίλησαν για το σκοπό και τη λειτουργία του ΣΟΦΨΥ και πραγματοποίησαν βιωματική παρέμβαση με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων γύρω από την ψυχική ανθεκτικότητα και τη θετική ψυχολογία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69