tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας σε εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου "Αιγές"

Το Σάββατο 4-2-2023 οι μαθητές του τμήματος Β4 του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, που υλοποιούν Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα « Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι» συμμετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία ‘’Αιγές Βεργίνα’’.

Οι μαθητές του προγράμματος υπό την καθοδήγηση των υπευθύνων εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου κ. Πιτσαρή Κ., κ. Μπουλαμάτση Ε. και κ. Γιάντσιου Φ., παρουσίασαν τις δράσεις που υλοποίησαν από την αρχή του σχ. έτους μέχρι σήμερα. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν φυσικά εμπόδια με κλειστά μάτια, να καθίσουν σε αναπηρικά αμαξίδια, παίζοντας Basketball και να δημιουργήσουν ένα πανό με τα συναισθήματα τους.

received 1906985252977145

Το 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ημαθίας ’ΠΡΟΣΒΑΣΗ’’, πραγματοποίησε βιωματικά εργαστήρια στις 1 και 2 Φεβρουαρίου 2023 με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β’ και Γ΄ τάξης. Τα θέματα που επεξεργάστηκαν αφορούσαν τις «Έμφυλες Ταυτότητες» και την επίλυση συγκρούσεων στο σχολείο.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια διαλογική και βιωματική διαδικασία αλλά και από ομαδοσυνεργατικές μεθόδους, να ενημερωθούν στα παραπάνω θέματα και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους.

Συντονίστριες των προγραμμάτων ήταν τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης, Σέβη Γεωργιάδου, κοινωνική λειτουργός και Φανή Μπασιούρη, ψυχολόγος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69