tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Παράταση του προγράμματος κατάρτισης για 150.000 εργαζομένους: Ευκαιρία για Ψηφιακές και Πράσινες Δεξιότητες

Η εποχή της ταχύτατης τεχνολογικής εξέλιξης απαιτεί από τους εργαζόμενους να είναι πάντα ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα κατάρτισης και επανακατάρτισης εργαζομένων προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για 150.000 μισθωτούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα να εξοπλιστούν με τις απαραίτητες ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Το πρόγραμμα, που αρχικά είχε οριστεί να λήξει, παρατείνεται έως τις 14 Οκτωβρίου 2023, προσφέροντας περισσότερο χρόνο στους ενδιαφερόμενους για να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, επισημαίνοντας την ανάγκη για προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες και τις βιώσιμες πρακτικές.

Η ευκαιρία αυτή προέρχεται από το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του προγράμματος NextGenerationEU, ύψους 155 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 80 ωρών, που ακολουθείται από εξετάσεις ανεξάρτητων φορέων πιστοποίησης. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί σε εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ μικτά, αντιστοιχώντας σε 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.

Εάν είσαι δικαιούχος και επιθυμείς να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ την κατάρτιση σου στείλε μας των κωδικό ΚΑΥΑΣ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σου ή

Επικοινώνησε στα τηλέφωνα 2331070102, 2331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την άμεση εξυπηρέτηση σου πέρασε από τα γραφεία της Easy Education

Κεντρικής 5, 1ος όροφος , Βέροια

Εληάς 1, 1ος όροφος ,Βέροια

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ Easy Education;

Πληρούμε όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων με 20 μόνιμους εργαζόμενους και 187 άτομα δυναμικότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα.

 • 154 θέσεις για άτομα με αναπηρία.
 • Η πιο σύγχρονη δομή στην Ημαθία.
 • 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.
 • Αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ.
 • Άμεση ολοκλήρωση απαιτητών ενεργειών του προγράμματος.
 • 3 δομές στο ιστορικό κέντρο της Βέροιας με συνολικό αύλιο χώρο 400 τ.μ. και εύκολη πρόσβαση για το σύνολο των εκπαιδευομένων σε σημεία κλειδιά της πόλης μας.
 • Συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής
 • Τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.
 • Διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού.
 • Ταυτόχρονη μηχανική υποστήριξη εισροής φρέσκου αέρα (εναλλάκτες αέρα)

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education για την υλοποίηση της κατάρτισης σου έγκαιρα και έγκυρα. Αποτελεί την πληρέστερη επιλογή!

15 Χρόνια Easy Education.

Οι πιο συμφέρουσες λύσεις στην ποιοτική εκπαίδευση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

EBORIDIS

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69