tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φτιάχνοντας Χριστουγεννιάτικα Κουλουράκια με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και του ΕΕΕΕΚ Βέροιας

Μετά την άρση της απαγόρευσης των μέτρων κατά της πανδημίας, το σχολείο μας, στις 6 του Δεκέμβρη, επιστρέφοντας στην κανονικότητα του παρελθόντος αναβίωσε μια αγαπημένη χριστουγεννιάτικη συνήθεια. Η κυρία Κωνσταντινίδου, καθηγήτρια Γερμανικών μοίρασε στους μαθητές μια παραδοσιακή Γερμανική Χριστουγεννιάτικη Συνταγή μπισκότων με σκοπό την παρασκευή της. Οι μαθητές μας, έχοντας κάνει τη σχετική προετοιμασία από το σπίτι τους, προσήλθαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Εικαστικών την προγραμματισμένη μέρα και ώρα για την υλοποίηση της δράσης, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα υγιεινής.

Η μέρα αυτή είχε μια ξεχωριστή, μοναδική και ευχάριστη συνύπαρξη για τους μαθητές μας. Επίσημοι προσκεκλημένοι σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βέροιας, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή τους κ. Κουτσαντά, τον εκπαιδευτικό κ. Τόπη και την κοινωνική λειτουργό κ.Χουρσουζίδου, φόρεσαν τις ποδιές μαγειρικής του σχολείου τους και συνεργάστηκαν με απερίγραπτη χαρά με τους μαθητές μας στην παρασκευή των λαχταριστών μπισκότων. Στη συνέχεια, μέλη της ομάδας συνύπαρξης και διαφορετικότητας του σχολείου ξενάγησαν τους νέους φίλους τους στους χώρους του σχολείου εξηγώντας τους τον τρόπο λειτουργίας του. Στο τέλος μαθητές και εκπαιδευτικοί αποχαιρετίστηκαν δίνοντας υποσχέσεις για νέες συναντήσεις.

Ο Σύλλογος διδασκόντων και η Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά το συνοικιακό φούρνο Παπακώστα για την ευγενική χορηγία και πολύτιμη βοήθεια στο ψήσιμο των χριστουγεννιάτικων μπισκότων ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69