tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δωρεά παιχνιδιών εξωτερικού χώρου στο Νηπιαγωγείο Στενημάχου

"Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο Νηπιαγωγείο μας φέτος. Η αυλή του Νηπιαγωγείου Στενημάχου γέμισε με όμορφα παιχνίδια για τους λιλιπούτιους μαθητές του. Μετά από πάρα πολλά χρόνια λειτουργίας του Νηπιαγωγείου μας, επιτέλους τα μικρά νηπιάκια μας θα έχουν τα δικά τους παιχνίδια που είναι «ραμμένα και κομμένα» στα μέτρα τους! Καινούρια παιχνίδια εξωτερικού χώρου στολίζουν πλέον την αυλή τους, προσφέροντάς τους χαμόγελα και διάθεση για πολύ παιχνίδι!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Στενημάχου με την παρούσα επιστολή επιθυμεί να ευχαριστήσει την επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΑΕ και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη για την γενναιόδωρη χορηγία τους, ώστε να αγοραστούν τα καινούρια παιχνίδια για το Νηπιαγωγείο Στενημάχου.

Η αυθόρμητη και ανιδιοτελής προσφορά τους, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την βελτίωση των συνθηκών του σχολείου μας, προσφέροντας μία πιο ποιοτική καθημερινότητα στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά μας!

Πάντα δίπλα μας ο Αντιπεριφερειάρχης μας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης στηρίζει για ακόμη μία φορά το μικρό χωριό μας.  Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας, θεωρούμε ότι πρέπει να αναδεικνύονται στις δύσκολες εποχές που όλοι διανύουμε, αποτελώντας παράδειγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης για όσους επιθυμούν να προσφέρουν. Η ανιδιοτελής στήριξη της Οικογένειας Καλαϊτζίδη εν μέσω οικονομικής κρίσης αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη που όλοι οφείλουμε να επιδεικνύουμε καθημερινά.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους γλυκύτατους μπαμπάδες, κ. Μανωλά Δημήτρη και κ. Αντωνόπουλο Βαγγέλη, που έστησαν τα παιχνίδια για τα μικρά μας νήπια», αναφέρει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69