tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη μαθητριών του 3ου ΓΕΛ Βέροιας στην Φιλόπτωχο

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 και μετά τη σχολική γιορτή, πέντε μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Βέροιας επισκέφτηκαν τη Φιλόπτωχο, ένα φιλανθρωπικό σωματείο με πάνω από έναν αιώνα προσφοράς στην πόλη, για να ενημερωθούν για το έργο της. Με την ευκαιρία αυτή οι μαθήτριες βοήθησαν στη διανομή του συσσιτίου καθώς και στην ετοιμασία και παράδοση των μερίδων, που παραλαμβάνει ο Δήμος Βέροιας με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Στις μαθήτριες έκανε εντύπωση ότι το καζάνι που φαίνεται στην εικόνα, γεμίζει κάθε μέρα, όλο το χρόνο, χωρίς καμία χρηματική βοήθεια από κρατικούς ή άλλους φορείς. Το γεμίζει η αγάπη και η βοήθεια των συμπολιτών μας που εκδηλώνεται με χρηματικές συνδρομές, με συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνονται καθώς και δωρεές τροφίμων.



Συνειδητοποιώντας τη μεγάλη προσφορά που παρέχει η Φιλόπτωχος στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες, αποφάσισαν να ενημερώσουν τους συμμαθητές τους και να βοηθήσουν το έργο της Φιλοπτώχου, η οποία στηρίζεται στην αγάπη, συμπόνοια και ευαισθησία των Βεροιωτών και προγραμματίζει να διανείμει τα Χριστούγεννα, εκτός από το καθημερινό καζάνι, και εκατό τριάντα δέματα στις ευάλωτες οικογένειες της πόλης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69