tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας: Κολύμβηση και σχολείο

Η σχολική χρονιά τελείωσε και ο απαραίτητος απολογισμός αφορά όχι μόνο τις επιδόσεις στα διάφορα μαθήματα αλλά και τις συμμετοχές και διακρίσεις σε αθλήματα και δραστηριότητες.

Σε αυτό το πλαίσιο οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, Φύκατας Μιχαήλ, Καρατζιούλας Σταύρος, Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Καραίσκου Άννα, Φύκατας Γιώργος, Μπαρμπαρούση Ήλια, Γερόπουλος Κωνσταντίνος αναδείχτηκαν πραγματικά νικητές της χρονιάς! Με εξαιρετικές επιδόσεις στα μαθήματα και πλήθος διακρίσεων στο άθλημα της κολύμβησης στο ενεργητικό τους σίγουρα γεμίζουν περηφάνια τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους προπονητές τους.

Οι μαθητές προπονούνται στο πρότυπο κολυμβητήριο του Α.Σ. ΝΗΡΕΑ που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Ι. Σαφαρίκα- Ι.Μπαρμπαρούση  αμέσως μετά το σχολείο χωρίς να χάνουν χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε μετακινήσεις. Παράλληλα, εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα για επιπλέον εξάσκηση στις ώρες που προβλέπονται για κολύμβηση στα πλαίσια του ωρολόγιου  προγράμματος του σχολείου.

Οι νεαροί αθλητές προπονούνται με αφοσίωση και μιλάνε με ενθουσιασμό για τα οφέλη της κολύμβησης, όπως τα βιώνουν στο σώμα και την ψυχολογική τους κατάσταση. Είναι γνωστό ότι η άσκηση με τη μορφή της κολύμβησης αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις εκγύμνασης, δυναμώνοντας το καρδιαγγειακό σύστημα του κολυμβητή, βελτιώνοντας τη φυσική του κατάσταση, αυξάνοντας τη μυϊκή δύναμη και την αντοχή, μειώνοντας το λίπος και τέλος αυξάνοντας το εύρος κίνησης και την ελαστικότητα των άκρων. Η χρήση της αντίστασης του νερού σαν όργανο γυμναστικής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μία πλήρη προπόνηση, χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο τραυματισμού. Άλλωστε, η κολύμβηση έχει την ιδιότητα να ενεργοποιεί όλους τους μύες του σώματος, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τις αρθρώσεις και την σπονδυλική στήλη, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει ελεύθερη ανάπτυξη του σώματος, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για τους νεαρούς αθλητές.

Οι Φύκατας Μιχαήλ, Καρατζιούλας Σταύρος, Μπαρμπαρούσης Γιώργος, Καραίσκου Άννα, Φύκατας Γιώργος, Μπαρμπαρούση Ήλια, Γερόπουλος Κωνσταντίνος συμμετείχαν σε πολλές διοργανώσεις καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κέρδισαν πολλά μετάλλια και διακρίσεις σημειώνοντας συχνά προσωπικά ρεκόρ. Συγκεκριμένα:

Μπαρμπαρούσης Γιώργος- 9 χρυσά, 4 ασημένια, 1 χάλκινο μετάλλιο, 1ος πανελληνίως στα 50, 100 και 200μ ύπτιο, 8ος στα 200μ μικτή ατομική

Φύκατας Μιχαήλ- 7 χρυσά, 5 ασημένια μετάλλια, 4ος πανελληνίως στα 800μ ελεύθερο, 6ος στα 200μ ύπτιο, 7ος στα 200μ ελεύθερο, 3ος στα 100μ ύπτιο, 6ος στα 400μ ελεύθερο

Μπαρμπαρούση Ήλια- 7 χρυσά, 3 ασημένια, 2η πανελληνίως στα 50μ ύπτιο, και 8η στα 50μ πρόσθιο.

Φύκατας Γιώργος- 7 χρυσά, 3 ασημένια, 2 χάλκινα, 4ος πανελληνίως στα 50μ ύπτιο και 7ος στα 100μ ύπτιο

Καρατζιούλας Σταύρος- 2 ασημένια, 4 χάλκινα μετάλλια,

Καραίσκου Άννα- 8 χρυσά, 2 ασημένια, 3 χάλκινα μετάλλια

Γερόπουλος Κωνσταντίνος- 1 χάλκινο μετάλλιο

“Καλή συνέχεια στα εξαιρετικά μας ταλέντα!”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69