tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέος Παιδικός Σταθμός στην Βέροια

Μικρό Σχολείο Στο Σύννεφο και ΚΔΑΠ Σχολειο Στο Σύννεφο

Η αγάπη μας για τα παιδιά και η εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης τροφοδοτούν το νέο μας όραμα, την δημιουργία ενός παιδικού σταθμού για παιδιά ηλικίας 2.5 έως 4  ετών. Το νέο μας σχολείο αποτελεί ένα όνειρο ζωής, συνέχεια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Σχολείο Στο Σύννεφο και θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο του 2022 στην περιοχή Πανόραμα Βέροιας και στεγάζεται σε ένα κτήριο 300 τμ και σε έναν υπέροχο κήπο 5 στρεμμάτων όπου τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να βιώνουν εμπειρίες αυθεντικής μάθησης σε αλληλεπίδραση και με κέντρο  την φύση. 

Όπως ένας κηπουρός βοηθά τα μικρά σποράκια να ανθίσουν ετσί και οι παιδαγωγοί μας προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδία  με βασικό μέλημα την ολόπλευρη ψυχοσωματική ανάπτυξη τους και τον πλήρη σεβασμό της μοναδικότητας της προσωπικότητας  τους. Γνωρίζουμε ότι το σχολείο είναι  σαν δεύτερη αγκαλιά μετά την οικογένεια και είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτήν την υπέροχη στιγμή του παιδιού σας και θέλουμε να είμαστε εδώ για να περπατήσουμε μαζί σε αυτό το φωτεινό μονοπάτι!
 
Στο Σχολείο μας θα λειτουργούν επιπρόσθετα του παιδαγωγικού μας προγράμματος 
• Τμήμα Mουσικοκινητικής
•  Εργαστήριο Μοντεσοριανού υλικού -Montessory Lab,
•  Εργαστήριο  Aσθητηριακού παιχνιδιού- Μessy Play
• Υπαίθρια εκπαίδευση
•  Αγγλικά 
 
Το Πρότυπό Νηπιακό Κέντρο Μικρό Σχολείο Στο Σύννεφο θα  συμμετέχει στην δράση εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής και η φοίτηση θα είναι δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ επίσης θα διαθέτει σχολικό λεωφορείο για την μετακίνηση των παιδιών. 
 
 
🌱ΚΔΑΠ (5-12 ετών)
 
Προσφέρουμε ένα ποιοτικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και μελέτης  για το παιδί σας. Με άξονες την🌈Βιωματική Μάθηση 🌈 Δημιουργία🌈Παιχνίδι.
 
10 διαφορετικά εργαστήρια με κατάρτισης με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό ανάλογα την ειδικότητα.
 
⭐Οι δυνατές στιγμές που κάνουν το ΚΔΑΠ μας να ξεχωρίζει σε ποιότητα είναι πολλές και καθημερινές, αλλά αυτές που ξεχώρισαν την χρονιά που πέρασε ήταν οι διακρίσεις που κατάφερε η ομάδα εκπαιδευτικών και παιδιών του ΚΔΑΠ Σχολείο Στο Σύννεφο στην Εκπαιδευτική Ρομποτική στον πανελλήνιο διαγωνισμό WRO επίσημο φορέα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη και στον τελικό της Αθήνας.
 
⭐Η συμμετοχή σε ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην υπέροχη Γκαλερί Παπατζίκου.

 
 ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ
 
🌻Το Μικρό Σχολείο Στο Σύννεφο συμμετέχει στο πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής (ΕΣΠΑ)
🌻Ο Παιδικός Σταθμός Μικρό Σχολείο Στο Σύννεφο είναι έτοιμος να υποδεχτεί όλους τους μικρούς μας φίλους από 2,5 ετών μέχρι και την ηλικία εγγραφής τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση τον Σεπτέμβριο του 2022 .
 
🌻Ωραριο λειτουργίας (εκτός από τις επίσημες αργίες) από τις 07.30 π.μ. έως τις 17.30 μ.μ. με δυνατότητα επιλογής πρωινού ή ολοήμερου ωραρίου.
 
🚌🌻 Δυνατότητα Σχολικού Λεωφορείου.
 
🌻Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τον παιδαγωγικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και λειτουργείας και άλλο οτι επιθυμείτε‼

👉Mπορείτε να καλείτε καθημερινά και για τις δυο δομές μας στα τηλέφωνα:
 
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΝΗΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ 🏡
☎️2331303247
📱 6985659681, 6980973310 και viber
📧 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
📌Οικισμός Πανόραμα απέναντι από την Σχολή Μετεκπαίδευσης της Αστυνομίας
 
ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΔΑΠ ΒΕΡΟΙΑ
☎️2331303247
📱 6985659681, 6980973310 και viber
📧 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
📌ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ 9, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΒΕΡΟΙΑ
 
 Υπεύθυνη Δομών και Παιδαγωγικών προγραμμάτων: Σιδηροπούλου Αριστέα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69