tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής στο εργαστήρι Αρώνη

Συνεχίζεται και φέτος η λειτουργία των εργαστηρίων του Κωνσταντίνου Αρώνη στη Βέροια και στη Θεσσαλονίκη μετά από τα πολύ θεαματικά αποτελέσματα και την καθολική μέχρι τώρα επιτυχία των μαθητών της  στις σχολές της επιθυμίας τους με πολύ καλές επιδόσεις στην κατάταξη των εισαγομένων.

Στην Βέροια, τα μαθήματα γίνονται στις ευρύχωρες και ευήλιες εγκαταστάσεις του εργαστηρίου, στην οδό Βελισσαρίου 2 στην περιοχή του Φιλίππειου.

Στο εργαστήρι παραδίδονται μαθήματα Αρχιτεκτονικού σχεδίου, Ελευθέρου και Γραμμικού για τις εξετάσεις στην Αρχιτεκτονική Σχολή και στα ΑΤΕΙ, καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών (προτομές με κάρβουνο, συνθέσεις με ακρυλικό χρώμα).

Τα μαθήματα του σχεδίου και της ζωγραφικής είναι κάτι καινούριο για τους περισσότερους μαθητές που προετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Σ’ αυτά συναντούν έννοιες και θέματα που για πρώτη φορά συναντούν μπροστά τους στην μαθητική τους καριέρα. Γι’ αυτό χρειάζεται ευθύνη, προσοχή και μεθοδικότητα στην επιλογή και την διαχείριση των θεμάτων, έτσι ώστε οι καινούριες αυτές πληροφορίες να γίνουν εύκολα και γρήγορα κατανοητές από τους μαθητές.

Τα προγράμματα που εφαρμόζονται στο εργαστήρι  στοχεύουν στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά, ανάλογα με την πρόοδο του, μιας και τα έργα των παιδιών φυλάσσονται μέχρι το τέλος του κύκλου σπουδών σε ειδικό ονομαστικό φάκελο για την διαχείριση και την εξαγωγή σχετικών συμπερασμάτων.

Για τον καλύτερο έλεγχο της προόδου των μαθητών διαμορφώνονται ολιγομελή τμήματα, με διαφορετικά θέματα, ανάλογα με δυναμικότητα του καθενός.

Κατά την διάρκεια της διδακτικής περιόδου εφαρμόζονται συνθήκες προσομοίωσης των εξετάσεων. Τα θέματα που επεξεργαζόνται είναι αυτά που δόθηκαν σε εξετάσεις για τις Αρχιτεκτονικές Σχολές και τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών προηγουμένων ετών.

Όσες σημειώσεις κι αν χρειαστούν τις διανέμονται δωρεάν στους μαθητές μας.

Οι γονείς, ενημερώνονται με ραντεβού, όποτε το θελήσουν, για την πορεία των παιδιών τους. Όμως, στο τέλος του κάθε μήνα, επικοινωνούμε με δική μας πρωτοβουλία για μια τηλεφωνική ενημέρωση προς τους κηδεμόνες.

Στο εργαστήρι λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα για τις τάξεις Α', Β' και Γ' Λυκείου.

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Διεύθυνση:

Βελισσαρίου 2, Φιλίππειο, Βέροια

Σπάρτης 8, Περιοχή Ευζώνων, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 714 774

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69