tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι μαθητές του ΕΝΑ & ΟΜΙΛΟΣ κατακτούν το Πανεπιστήμιο

Καλοκαίρι 2021: Τα μεγάλα και καταξιωμένα Φροντιστήρια ένα & Όμιλος ενώθηκαν για να προσφέρουν ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες...

Καλοκαίρι 2022: Η επιλογή μας δικαιώνεται από την πρώτη κιόλας χρονιά!!! Οι μαθητές μας εμπιστεύονται τα καινοτόμα και ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών μας σε όλες τις κατευθύνσεις! Το αποτέλεσμα; Καταγράφουν πολύ υψηλές βαθμολογίες και εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους σε σχολές Πρώτης Προτίμησης!

Όλοι οι μαθητές αξίζουν συγχαρητήρια για τον επίπονο αλλά και σημαντικό αγώνα που έδωσαν! Αξίζει να θυμούνται ότι η προσπάθεια για τη γνώση συνεχίζεται σε όποια νέα αφετηρία βρεθούν και ότι θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους!

Οι καθηγητές του Φροντιστηρίου ένα & Όμιλος συγχαίρουμε τους μαθητές μας για τον σπουδαίο αγώνα και τις επιτυχίες τους και ολόψυχα ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους!!! Και εμείς, οι δάσκαλοί τους, θα στηρίζουμε και θα καμαρώνουμε!!!

Για να βελτιώσουμε και εκσυγχρονίσουμε ακόμη περισσότερο, επιλέγουμε τη συστέγαση σε έναν, ενιαίο, χώρο. Ετοιμάσαμε για τους μαθητές μας το πιο σύγχρονο διδακτήριο της πόλης με όλα τα σύγχρονης τεχνολογίας εκπαιδευτικά μέσα και καινοτόμες, με ουδέτερο οικολογικό αποτύπωμα ενεργειακές εφαρμογές!!!

Σας περιμένουμε στην οδό Φιλίππου 25, στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς!!! Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά!!!

epitixontes2022 1epitixotes 2022 2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69