tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοριοδότηση σεμιναρίων εκπαιδευτικών - Τα SOS σημεία που πρέπει να προσέξεις

Μοριοδότηση σε Α’Βάθμια και Β΄Βάθμια: όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα σεμινάρια που σε μοριοδοτούν. Τα 4 σημεία που πρέπει να προσέξεις!

Η παρακολούθηση αναγνωρισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για την ενίσχυση μιας υπάρχουσας θέσης εργασίας, ή την ανέλιξη σε αυτήν όσο και για την ανεύρεση νέας.

Δες παρακάτω τα 4 SOS σημεία που πρέπει να προσέξεις:

  1. Για να αναγνωρίζεται ένα σεμινάριο ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το εκπαιδευτικό ίδρυμα να έχει ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, όπως φημολογείται.

Δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει πως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που διεξάγει επιμορφωτικά σεμινάρια πρέπει να φέρει παιδαγωγικό τμήμα ώστε τα σεμινάρια να αναγνωρίζονται.

Παρακολουθείστε τα αναγνωρισμένα και μοριoδοτούμενα σεμινάρια/ επιμορφώσεις του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και επωφεληθείτε των γνώσεων και των αναγνωρισμένων πιστοποιητικών επιμόρφωσης, που θα σας καταστίσουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας. 

  1. ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: Τα σεμινάρια και το εκπαιδευτικό ίδρυμα, να πληρούν τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Παιδείας, όπως έχουν οριοθετηθεί από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης με την απόφαση: Αριθμ. 141267/Κ6

Το νέο αυτό θεσμικό πλαίσιο περιγράφει πως το σύστημα τηλεκατάρτισης που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές των διεθνών προτύπων SCORM (SCORM-conformant), AICC (ΑICC/compliant/certified, Section 508-compliant) τόσο ως προς την πλατφόρμα όσο και ως προς το περιεχόμενο.

Το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστήμιου είναι φορέας που πληροί από χρόνια τις προϋποθέσεις αυτές και διευκολύνει την πρόσβαση σε ποιοτικές επιμορφώσεις/ σεμινάρια σε ένα περιβάλλον φιλικό για το χρήστη, με το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον το εκπαιδευτικό υλικό είναι κατάλληλο για χρήση και για άτομα με αναπηρία σύμφωνα με το πρότυπο Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) καθώς και συμβατό με την εφαρμογή NVDA.

  1. Αξιολόγηση: Το πρόγραμμα που θα επιλέξεις ΠΡΕΠΕΙ να έχει αξιολόγηση ώστε να αξιολογηθεί το μαθησιακό αποτέλεσμα και να «κλειδώσει» η ΔΙΑ ΒΙΟΥ ισχύς του πιστοποιητικού.

Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. οδηγούν στην απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού με ισχύ ΔΙΑ ΒΙΟΥ.

Ο τρόπος αξιολόγησης των μοριοδοτούμενων σεμιναρίων του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε αφενός να συμβάλει στην περαιτέρω κατανόηση του γνωστικού αντικειμένου, αφετέρου να διασφαλίζει την ισχυρή απόδειξη του με ισχύ δια βίου.

  1. Επιλέξτε ίδρυμα που δεν έχουν αμφισβητηθεί ή απορριφθεί ΠΟΤΕ πιστοποιητικά. Επιλέξτε την ασφάλεια του Παντείου Πανεπιστημίου!

Έναρξη νέου κύκλου επιμορφώσεων 28/09!

Διαθέσιμοι θεματικοί τίτλοι:

  1. Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων 
  2. Διαπολιτισμική Εκπαίδευση 
  3. Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση 
  4. Θετική Ψυχολογία 
  5. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων 
  6. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη 
  7. Σχολική Ψυχολογία 
  8. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
  9. Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση και Ψυχολογία της νεανικής σχέσης
  10. Παιδοψυχολογία : Ολιστική Προσέγγιση
  11. Θετική Ψυχολογία στην εκπαίδευση
  12. Διοίκηση Μονάδων υγείας
  13. Διδακτική της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας

SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Κέρδισε το χρόνο του καλοκαιριού και ξεκίνα στον τρέχοντα κύκλο!

Μάλιστα στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  Παντείου Πανεπιστημίου επιδιώκοντας ΠΑΝΤΑ ως ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ την απόδοση του μαθησιακού αποτελέσματος προσφέρει ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ σε 8 κορυφαίες επιμορφώσεις στην επιλογή εκπαιδευτικών!

1) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ προς απόκτηση του μαθησιακού αποτελέσματος για το γνωστικό αντικείμενο που θα επιλέξετε (με την δωρεάν παρακολούθηση δεν εκδίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης).

2) Δυνατότητα παρακολούθησης και ενεργοποίησης των επιπλέον υποστηρικτικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών αξιολόγησης με σκοπό την έκδοση επίσημου αναγνωρισμένου & μοριοδοτούμενου πιστοποιητικού με ισχύ ΔΙΑ ΒΙΟΥ. Η δεύτερη επιλογή έχει συγκεκριμένο κόστος.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική πολιτική κόστους παρακολούθησης καθώς επίσης και για όλες τις συνεργατικές επιμορφώσεις του Παντείου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. εδώ.

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα και κατοχύρωσε την έκπτωση -25% ως πρόωρη εγγραφή, την έκπτωση 50% σε ταυτόχρονη εγγραφή / σε επόμενο πρόγραμμα, την πάγια πολιτική υποτροφιών, την εγγραφή με μόλις 60€ προκαταβολή, την πρόσβαση στην ψηφιακή και φυσική βιβλιοθήκη του Παντείου Πανεπιστημίου και τον διαδανεισμό βιβλίων από τριτοβάθμια ιδρύματα και το σεμινάριο δώρο 100 ωρών αξίας 175€.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ έως και 28/09/2022.

Πληροφορίες: 2103009703,

www.easy-education.gr

https://e-learning.panteion.gr

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69