tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιορτή αποφοίτησης στο 16ο Δημοτικό Βέροιας

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης της  Στ΄ τάξης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο, μέσα σε κλίμα συγκίνησης  και ενθουσιασμού. Η γιορτή παρουσιάστηκε στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών  της Στ΄ τάξης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:

-Χαιρετισμός από τη διευθύντρια, Ευγενία Μιχαηλίδου

-Παρουσίαση της θεατρικής παράστασης "Τα μαγικά μαξιλάρια," του  Ευγένιου Τριβιζά, από τις μαθήτριες και τους μαθητές της Στ1 τάξης, σε  διασκευή και σκηνοθεσία της δασκάλας της τάξης, Περιστέρας Κάτανα.

-Παρουσίαση βίντεο με φωτογραφίες των παιδιών από την όλη διαδρομή  τους στο δημοτικό σχολείο, με τίτλο: "Αντίο δημοτικό!" το οποίο  επιμελήθηκε η διευθύντρια του σχολείου.

- Χορωδία της Στ΄ τάξης, την επιμέλεια της οποίας είχε ο μουσικός του  σχολείου Κωνσταντίνος Κυρατζόπουλος.

-Ανάγνωση κειμένων που έγραψαν τα παιδιά και λογοτεχνικών κειμένων, με  θέμα τη μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο από τους μαθητές και τις  μαθήτριες της Στ2 τάξης, τα οποία επιμελήθηκε η δασκάλα της τάξης, Ζωή  Παντσή.

-Τον ήχο της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός Φώτης Πανανόπουλος.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν στους μαθητές και στις μαθήτριες  αναμνηστικά αποφοίτησης από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, ο οποίος  μερίμνησε και για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Η θεατρική παράσταση "Τα μαγικά μαξιλάρια" παρουσιάστηκε την Τετάρτη  8-6-2022 στις μαθήτριες και στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και στις  τάξεις Α, Β & Γ του σχολείου, ενώ την Παρασκευή, 10-06-2022  παρουσιάστηκε στις τάξεις Δ & Ε

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69