tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη φοιτητών στο Δημαρχείο Βέροιας

Το Δημαρχείο της Βέροιας επισκέφτηκαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, 30 φοιτητές του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με έδρα την Κατερίνη. Ο Διευθυντής του προγράμματος και καθηγητής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Δρ. Δημήτρης Πασχαλούδης πραγματοποίησε διάλεξη για την επικοινωνία και διαχείριση κρίσεων. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές προσήλθαν στη Βέροια από πόλεις της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, τους υποδέχτηκε, η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Συρμούλα Τζήμα η οποία είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης και αναφέρθηκε στην παιδεία, την ιστορία και τον πολιτισμό της Βέροιας.

Στον καθηγητή κ. Πασχαλούδη προσφέρθηκε το λεύκωμα του Δήμου Βέροιας και σε όλους του φοιτητές το τουριστικό φυλλάδιο του Δήμου, κομπόστα πρόσφορα της Venus Growers, αλλά και παραδοσιακά εδέσματα.

Χαιρετισμό απηυθύναν και παραβρέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και περιβάλλοντος κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βέροιας και ο βουλευτής Ημαθίας Ν.Δ. και νομικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αξία των σπουδών των στελεχών της δημόσιας διοίκησης για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69