tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διακρίσεις του ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Δύο πρώτα βραβεία κατέκτησε το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, τα οποία αφορούν στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”.

Η συμμετοχή του σχολείου ήταν σε συνεργασία με το ΕΕΕΕΚ Νάουσας, το Γυμνάσιο Νεάπολης Λασιθίου και το ΕΕΕΕΚ Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Η σύμπραξη των μαθητές είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στην κατηγορία Εφημερίδες με τίτλο «Διάλογοι» και του πρώτου βραβείου στην κατηγορία Ιστοσελίδες με τίτλο «Πόντου Μνημοσύνη».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Οργανωτικής Επιτροπής στον παραπάνω διαγωνισμό συμμετείχαν 7.000 περίπου μαθητές και 350 εκπαιδευτικοί με 1100 μαθητικές δημιουργίες απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια.

"Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στις 19 Μαΐου, ημέρα τιμής και μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Αυτή η κατάμαυρη σελίδα στην ιστορία του Ελληνισμού είναι ένα τεράστιο αγκάθι στις ψυχές όλων μας. Στο διάβα τούτων των δύσκολων καιρών χρέος μας είναι να μην λησμονούμε τους προγόνους μας, αλλά να τους σεβόμαστε, να τους τιμούμε και πολύ περισσότερο την άσβεστη αγάπη μας γι’ αυτούς να τη μεταλαμπαδεύουμε στη νέα γενιά παντοιοτρόπως!", αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΝΕΕΓΥΛ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69