tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διάκριση της ομάδας καλαθοσφαίρισης αγοριών του 2ου Γυμνασίου Βέροιας στο Τουρνουά Γυμνασίων " Άλκης Παρών"

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του «Αλεξάνδρειου» 2ου Γυμνασίου Βέροιας συγχαίρει την ομάδα Καλαθοσφαίρισης Αγοριών για τη συμμετοχή και τη διάκρισή της, ως νικήτρια, στο Τουρνουά Γυμνασίων " Άλκης Παρών" που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, προς τιμήν του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού.

"Η ομάδα μας, αποτελούμενη από τους μαθητές της Γ’ Τάξης, Ζάννο Μιχαήλ, Κακαβέλα Δημήτριο – Νικόλαο, Σαλαμάνη Δημήτριο, Μερόλλι Ορέστη, Στεφανόπουλο Άγγελο, Κερεμίδη Νικόλαο, της Β’ Τάξης, Γκανέτσιο Γεώργιο και της Α’ Τάξης, Μαργαριτόπουλο Ευάγγελο και Τράμπα Βασίλειο, επικράτησε στους ημιτελικούς αγώνες των ομάδων του 6ου Γυμνασίου Βέροιας και του Γυμνασίου Μακροχωρίου, που έλαβαν χώρα στις 17-5-2022 στο Ε.Α.Κ. Μακροχωρίου, και πήρε τη μεγάλη νίκη στον τελικό αγώνα την Τετάρτη 18-5-2022 στο Δ.Α.Κ. Δημ. Βικέλας, γήπεδο «Άλκης Καμπανός» απέναντι στην ομάδα του 3ου Γυμνασίου Βέροιας.

Συγχαίρουμε θερμά στους μαθητές μας και στον συνάδελφο και προπονητή τους, κ. Τσιανάκα Θωμά ΠΕ11, για την μεγάλη τους επιτυχία!", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69