tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρίτη θέση για το ΓΕΛ Κορυφής στους αγώνες επιχειρηματολογίας

Το ΓΕ.Λ Πλατέος Κορυφής συμμετείχε με επιτυχία στη δεύτερη φάση των αγώνων επιχειρηματολογίας που διεξήχθησαν στο 1ο ΓΕΛ Νάουσας την Τρίτη 10-5-2022.

Η ομάδα του σχολείου κατέλαβε την τρίτη θέση, αφού διαγωνίσθηκε σε δύο αγώνες με αντίστοιχες ομάδες σχολείων της Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας.

Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Ημαθίας Παπαδόπουλος Αθανάσιος, ο αντιδήμαρχος παιδείας Νάουσας, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου και πρόεδρος των αγώνων Περπερίδης Παύλος, η συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου φιλολόγων κυρία Αγγελή Βάϊα, η προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων Πέλλας, αξιόλογοι συνεργάτες και φιλόλογοι, για να στηρίξουν και να ενθαρρύνουν την όλη διαδικασία.

Σύσσωμη η ομάδα επιχειρηματολογίας του σχολείου επισκέφτηκε το 1οΛύκειο Νάουσας. Αντιμετώπισε στον πρώτο αγώνα την ομάδα της Νάουσας επιχειρηματολογώντας γύρω από το θέμα«οι αρχαιολογικοί χώροι να παρέχονται για επιδείξεις μόδας», από την οποία και ηττήθηκε με μικρή διαφορά στη βαθμολογία.

Στον δεύτερο αγώνα, το ΓΕ.Λ Πλατέος- Κορυφής νίκησε το ΓΕ.Λ Κρύας Βρύσης (Β), αφού αναμετρήθηκε με την αντίπαλη ομάδα στο θέμα«Μια κυρία συνελήφθη από την Ε.Λ.Α.Σ. σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ να κλέβει.Το συμβάν πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα».

Η εμπειρία για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ήταν θετική, καθώς η φιλοξενία ήταν υπέροχη και το παιχνίδι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Στην ομάδα συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της β’ και γ’ τάξης: Γιάντσης Μόδεστος, Νοτοπούλου Σωτηρία, Κοκκίνης Θάνος, Αντωνιάδου Ευτυχία, Ατματζίδου Ζωή, Γκούντας Χρήστος, Αραμπατζή Ελπίδα, Γιαννούση Ελισάβετ, Αγγελίδου Σοφία, Αραμπατζή Ρέα, Παλάσκα Κατερίνα, Φώτης Δημήτρης, Περηφανοπούλου Χρύσα, Πλανιτσιάδου Ηρώ, Ευαγγελινού Παναγιώτα.

Τις προπονήσεις ανέλαβαν οι καθηγήτριες φιλολογίας του σχολείου μας Μυτιληναίου Αργυρή και Καραφώλα Ευπραξία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69