tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιωματική παρέμβαση «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις» στο ΕΝΕΕΓΥ-Λ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η βιωματική παρέμβαση στις 11-12/04/2022 από τις εργαζόμενες του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Δήμου Βέροιας, που απαρτίζεται από τις Κοινωνικούς Λειτουργούς, Πανάγου Αικατερίνη και Τσαλαμπάνα Χρυσούλα και την Ειδική Παιδαγωγό, Σπανίδου Ζηνοβία. Η βιωματική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που ήταν χωρισμένοι σε τρία τμήματα, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Βέροιας (ΕΝΕΕΓΥ-Λ) με θέμα: «Χτίζοντας Υγιείς Σχέσεις».

Μέσα από παιχνίδι ρόλων οι έφηβοι εξοικειώθηκαν με τα χαρακτηριστικά των υγιών και μη υγιών σχέσεων, καθώς και τρόπους επικοινωνίας και διαχείρισης προβλημάτων βίας. Επιπλέον έγινε ειδική αναφορά στον σχολικό εκφοβισμό μέσα από τις κοινωνικές ιστορίες.

 Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν θετικά και στο τέλος αξιολόγησαν το εν λόγω πρόγραμμα ως απαραίτητο και βοηθητικό για να πραγματοποιείται στα σχολεία, έτσι ώστε να μάθουν όλοι να αναγνωρίζουν τις προειδοποιητικές ενδείξεις βίας και συνεπώς να την προλαμβάνουν.   

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του σχολείου, κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο και  την υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό για την συγκεκριμένη δράση, κα. Μανωλοπούλου Ελένη από το ΕΝΕΕΓΥ-Λ Βέροιας, για την πρόσκληση και τη συνεργασία της, καθώς και τους μαθητές για την ενεργό συμμετοχή τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69