tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

To “Her World Her Rules” & «Τρίποντα στα Σχολεία» στη Βέροια

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο της Βέροιας φιλοξένησε στις 18 Νοεμβρίου το “Her World Her Rules”, ένα πρόγραμμα της FIBA σε συνεργασία με την ΕΟΚ που φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ. Παράλληλα, «έτρεξε» το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία», το οποίο απευθύνεται σε αγόρια Δημοτικών Σχολείων.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι προπονητές Στεφανάκης Γιώργος, Τριχόπουλος Γιώργος, Λευκόπουλος Μανώλης και ο αθλητής καλαθοσφαίρισης Νικάι Θανάσης. Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν ο συντονιστής του προγράμματος Χαρμπαλής Θωμάς και ο Πέρκος Στέφανος, συνεργάτης της Ε.ΟΚ. στο πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία». Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία των Διευθυντή του 5ου Δημοτικού σχολείου Βέροιας, Χαιριστανίδη Λευτέρη και τον Στεφανάκη Γιώργου (ΚΦΑ) και Μιχαηλίδου Σταυρούλας (ΚΦΑ).

Στο Her World Her Rules συμμετείχαν 59 κορίτσια και στο «Τρίποντα στα Σχολεία» 62 αγόρια. Στο πρόγραμμα υπήρχε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ). Παράλληλα, το πρόγραμμα πλαισιώθηκε από ένα θεωρητικό μέρος που απευθυνόταν προς τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69