tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ευρωπαϊκή διάκριση για το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Απονεμήθηκε στο ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, η Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το έργο “We Are Strong Together”, με συντονίστρια την εκπαιδευτικό Γιάντσιου Ευαγγελία και 4 μαθητές που συμμετείχαν και βραβεύτηκαν.

Το έργο διάρκειας 5 μηνών είχε ως στόχο την ανάπτυξη της τέχνης, του αθλητισμού και των κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών με ειδικές ανάγκες καθώς και την εξασφάλιση της αποδοχής τους από τους συνομηλίκους τους της τυπικής εκπαίδευσης μέσω των δραστηριοτήτων που εκτέλεσαν από κοινού. Το έργο υλοποιήθηκε σε σχολεία- εταίρους από το Αζερμπαϊτζάν, Βόρεια Μακεδονία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Τουρκία.

το πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακές συναντήσεις , στις οποίες εκπαιδευτικοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να δραστηριοποιηθούν δημιουργικά ανταλλάσσοντας ιδέες και προτάσεις. Η τελετή βράβευσης των συμμετεχόντων μαθητών θα λάβει χώρα στο προσεχές διάστημα στο χώρο του σχολείου μας τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69