tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σεμινάριο με θέμα τις πρώτες βοήθειες και την χρήση απινιδωτή πραγματοποίησαν οι σύλλογοι του 5ου Δημοτικού Βέροιας

Εκδήλωση με θέμα την Παροχή Πρώτων Βοηθειών και Λειτουργία – Χρήση Απινιδωτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, στον χώρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

Στο σεμινάριο, που διοργάνωσαν οι Σύλλογοι Διδασκόντων και Γονέων – Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, μίλησε με απλό και κατανοητό τρόπο ο Ιατρός – Καρδιολόγος, Επιμελητής Β’ στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, Ευάγγελος Ζδόγκος, ενώ στην επίδειξη των Πρώτων Βοηθειών σημαντική ήταν η συμβολή της νοσηλεύτριας του σχολείου, Αναστασίας Σιμοπούλου.

5o dim apinidotis

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο έχει στη διάθεση του έναν απινιδωτή, έπειτα από δωρεά, και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει προς όφελος των συμπολιτών μας. Κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου, η πιστοποιημένη νοσηλεύτρια Αναστασία Σιμοπούλου μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες της σε οποιοδήποτε περιστατικό, στην ευρύτερη περιοχή του Προμηθέα.

Ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερωθούν οι πωλητές της Λαϊκής Αγοράς, καθώς και οι πολίτες – αγοραστές να γνωρίζουν ότι τις Τρίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2331022038, για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει. «Είναι σημαντικό να σωθεί μια ζωή», τόνισε ο γιατρός.

Το παρόν έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά του κορονοϊού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69