tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο 6ο Γυμνάσιο Βέροιας

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 στα πλαίσια του νεοεισαχθέντος μαθήματος «Εργαστήρια δεξιοτήτων», που από τη φετινή χρονιά διδάσκεται στα σχολεία της χώρας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση μέσω PowerPoint στην αίθουσα της βιβλιοθήκης του 6ου Γυμνασίου Βέροιας.

Οι μαθητές της Α’ τάξης ενημερώθηκαν από εκπρόσωπο της Τροχαίας Βέροιας για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), την ορθή οδική συμπεριφορά των οδηγών, τα βασικότερα σήματα της Τροχαίας καθώς και για τη συμπεριφορά μας στους δρόμους ως πεζοί. Αμέσως μετά, προβλήθηκε ένα 15λεπτο βίντεο με παραδείγματα και τρόπους αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων.

Στη συνέχεια στο χώρο του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του σχολείου ακολούθησαν βιωματικές ασκήσεις με τη συμμετοχή των ίδιων των μαθητών, στους οποίους δόθηκαν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (“Virtual Reality Glasses”), μέσω των οποίων είχαν τη δυνατότητα να «βιώσουν» το συναίσθημα, την πνευματική κατάσταση αλλά και τις λειτουργίες του σώματος ενός ατόμου υπό την επήρεια χημικών ουσιών, όπως το αλκοόλ, οι ναρκωτικές ουσίες και άλλα.

Οι μαθητές πραγματικά ενθουσιάστηκαν με την εικονική αυτή εμπειρία που είχαν, η οποία έγινε αφορμή για να τους τονιστεί και να συνειδητοποιήσουν με τον πλέον βιωματικό τρόπο την επικινδυνότητα της χρήσης αυτών των ουσιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69