tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσβαση: Εκπαίδευση νηπιαγωγών σε πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής

Στις 6 & 7 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ημαθίας "Πρόσβαση" η πρώτη δια ζώσης εκπαίδευση σε ομάδα νηπιαγωγών (θα ακολουθήσουν άλλες δύο!) στο υλικό σεξουαλικής αγωγής «Παίζω με το Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις».

Στόχος της εφαρμογής του προγράμματος στη σχολική κοινότητα είναι σεξουαλική υγεία των παιδιών και η πρόληψη της κακοποίησης τους. Μέσα από κατάλληλες για την ηλικία τους δραστηριότητες τα παιδιά προετοιμάζονται με γνώσεις, δεξιότητες, στάσεις και αξίες που θα τα ενδυναμώσουν έτσι ώστε να ενισχυθεί η υγεία, ευημερία και αξιοπρέπειά τους, να αναπτύξουν στο μέλλον σχέσεις με βάση το σεβασμό, να αντιληφθούν, να γνωρίζουν και να προστατεύουν τα δικαιώματά τους σε όλη τους τη ζωή.

"Ευχαριστούμε τις συμμετέχουσες για τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχτηκαν και υποστήριξαν την πρόταση αυτή. Ευχαριστούμε τέλος την κ. Γώτη Έφη για τη διαχρονική συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στην υλοποίηση προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69