tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μην βιάζεστε να μάθετε μια ξένη γλώσσα

Της María Sancho

Όλο και πιο συχνά παρακολουθούμε διαφημίσεις που υπόσχονται την εκμάθηση ξένων γλωσσών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Όσων αφορά την Ιταλική και Ισπανική γλώσσα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται υπερβολικά να αποκτήσουν ένα πτυχίο, χωρίς να τους ενδιαφέρει ουσιαστικά να μάθουν την γλώσσα.

Πολύ εύκολα ζητούν ένα πτυχίο επιπέδου Β2 που ισοδυναμεί με το lower, σε μια σχολική χρονιά, που αντιστοιχεί σε μαθήματα 8-9 μηνών.

Αυτό το χρονικό διάστημα είναι πολύ σύντομο για τα αποκτήσει κάποιος "Πολύ καλή γνώση" (Β2) σε οποιαδήποτε γλώσσα.

Η Ισπανική και Ιταλική προφορά είναι εύκολη για τους Έλληνες, καθώς και να επικοινωνείς γρήγορα σε αυτές τις γλώσσες. Όμως το να πάρεις ένα εγκεκριμένο πτυχίο απαιτεί να χρησιμοποιείς την γραμματική σωστά, να γράφεις καλές εκθέσεις και να έχεις ευχέρεια λόγου... κι όλα αυτά θέλουν χρόνο, εξάσκηση και επιμονή!

Το να παραδίδει ο εκάστοτε καθηγητής όλη την γραμματική μαζεμένη, είναι πάρα πολύ εύκολο για τους ίδιους τους διδάσκοντες, ωστόσο μια ξένη γλώσσα θέλει εξάσκηση και χρόνο να την εμπεδώσει καλά ο κάθε εκπαιδευόμενος.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών didáctica, η πλειοψηφία των καθηγητών είμαστε επίσημοι εξεταστές με πολύ εμπειρία στις προφορικές εξετάσεις και μπορούμε να κρίνουμε πολύ καλά ποτέ είναι έτοιμοι οι μαθητές μας για να εξεταστούν στα πτυχία που επιθυμούν.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών didactica, ο πρώτος στόχος μας για τους μαθητές μας είναι, να μάθουν πραγματικά μια ξένη γλώσσα, να την μιλούν σωστά, να μάθουν την κουλτούρα των χωρών που ομιλείται η κάθε γλώσσα και ταυτόχρονα να εξεταστούν για την απόκτηση οποιοδήποτε επίσημου πτυχίου θέλουν.

Γιατί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών didactica μιλάμε την γλώσσα για να την μαθαίνουμε, και μαθαίνουμε την γλώσσα για να την μιλάμε!

Εμείς θέλουμε να σας βοηθήσουμε, αλλά κι εσείς πρέπει να μας εμπιστευτείτε!

didactica karta2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69