tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καθαρισμός αυλών και αποψίλωση δέντρων για τη νέα σχολική χρονιά

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν το τελευταίο διάστημα οι εργασίες αποψίλωσης δέντρων και καθαρισμού των σχολικών αυλών του Δήμου Βέροιας, με σκοπό την υποδοχή των μαθητών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, στις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι εργασίες καθαρισμού για την απομάκρυνση χόρτων, το κλάδεμα μεγάλων δέντρων που περιστοιχίζουν τις αυλές και τον περιβάλλοντα χώρο των σχολικών μονάδων και το πλύσιμο των αυλών με νερό, γίνονται βάσει προγραμματισμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος - Καθαριότητας – Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε συνολικά 72 σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Βέροιας και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Κάθε χρόνο αυτή την χρονική περίοδο μέχρι και την έναρξη του σχολικού έτους συνεργεία του Δήμου Βέροιας προχωρούν σε ανάλογες εργασίες. Παράλληλα επισημαίνεται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς ο Δήμος Βέροιας προχωρά σε παρεμβάσεις στα σχολεία, εφόσον αυτές απαιτηθούν.

Katharismos kladion

Plysimo aulon

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69