tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γίνει ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας – Λάβε τις απαιτητές και μοριοδορούμενες πιστοποιήσεις σε βασικότατες δεξιότητες

Η διεκδίκηση θέσεων εργασίας τόσο σε ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα θέλει χάραξη στρατηγικής. Είναι προφανές ότι η στρατηγική αυτή περνά υποχρεωτικά και από την εκπαίδευση.

Δες παρακάτω τον οδικό χάρτη αξιοποίησης των εξ αποστάσεως εκπαιδευτικών υπηρεσιών που οδηγούν στην απόκτηση επίσημων μοριοδοτούμενων και αναγνωρισμένων πιστοποιητικών από τριτοβάθμια ιδρύματα & φορείς πιστοποίησης

Μοριοδότιση σε δημόσιο έως και 11 Μόρια επιπλέον

Δες παρακάτω τα βήματα για να τα διεκδικήσεις

Εξ αποστάσεως Εκμάθηση και πιστοποίηση Αγγλικών (Έως 7 μόρια)

Δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών TOEIC Πανελλαδικά (Έως 4 μόρια)

Πιστοποίηση Πληροφορικής εξ αποστάσεως Επιπέδου standard και proficiency (με εγγύηση επιστροφής χρημάτων) (Έως 4 μόρια)

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, έχει ειδικευμένα αναπτυχθεί από τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, ώστε να αποδίδει ορθά την χρήση της Αγγλικής γλώσσας, εξατομικευμένα στους συμμετέχοντες, αξιοποιώντας παράλληλα την δύναμη της ομάδας-τμήμα, με απώτερο στόχο την συντήρηση του υψηλού ποσοστού επιτυχίας, σε ένα πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. 

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα έως 25/06/2021.

Έναρξη νέων τμημάτων: 28/06/2021

Επίπεδο Standard ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ και επίπεδο 🆕Proficiency

Πλέον οι τρέχουσες συνθήκες, το σύνολο δηλαδή της κοινωνικοοικονομικής δραστηριότητας, διέπεται από την χρήση ψηφιακών μέσων και συγκεκριμένα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών. Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα κατάρτισης στην πληροφορική έχει ως βασικό σκοπό την ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων, ώστε ο κάτοχος της να είναι απόλυτα επίκαιρος στις δεδομένες ανάγκες για άμεση υλοποίηση ενεργειών, που απαιτεί το σύγχρονο καθημερινό περιβάλλον. 

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα έως 25/06/2021.

Έναρξη νέων τμημάτων: 28/06/2021

Η χρηματοοικονομική/λογιστική πληροφόρηση παίζει κρίσιμο ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας καθώς η ορθή λήψη αποφάσεων στηρίζεται σε αυτή.

Τα ΚΔΒΜ Easy Education δημιουργούν ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής για την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων. 

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα έως 25/06/2021.

Έναρξη νέων τμημάτων: 28/06/2021

Το AutoCAD είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού  το οποίο επιτρέπει στους μελετητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και άλλους επαγγελματίες σε γραφεία και βιομηχανίες, να δημιουργήσουν μοντέλα και σχεδιαστικά αντικείμενα. Χρησιμοποιείται ευρέως στο χώρο του κτηριακού σχεδιασμού. Με καινοτόμες ιδέες και δημιουργική φαντασία, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ρεαλιστικές παρουσιάσεις καθώς του παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία κτιρίων, κατασκευών και υποδομών, αλλά και απλών ή σύνθετων αντικειμένων. Υποστηρίζει μια ισχυρή αλλά εύκολη ροή εργασίας που βοηθά τους χρήστες να εκτελούν τις εντολές αποτελεσματικά και με ακρίβεια.

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας για ένταξη στο νέο τμήμα έως 25/06/2021.

Έναρξη νέων τμημάτων: 28/06/2021

ΔΕΙΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
https://ispring-cloud-437.ispringcloud.eu/acc/A2Ty50ExMDQyODE/s/104281-n4FxW-PSpHe-snvPR

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!

Δες εδώ πώς θα κερδίσεις εκπτώσεις έως -40%

Δες και τις λοιπές μας υπηρεσίες
1. 🆕14 εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου.

2. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων

3. Μοριοδοτούμενες εξ αποστάσεως επιμορφώσεις

4. Επιμορφώσεις Ιδιωτικού Τομέα

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69