tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσβαση: "Κανένα ψηφιακό «εργαλείο» δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διά ζώσης επαφή"

Με την ομάδα νηπιαγωγών που εκπαιδεύτηκαν στο Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι», συναντήθηκαν τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης "Πρόσβαση". Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:

"Την Τετάρτη 16 Ιουνίου με χαρά, αλλά και συγκίνηση, συναντηθήκαμε δια ζώσης (επιτέλους!!!) με την ομάδα των νηπιαγωγών που εκπαιδεύτηκαν στο Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Το Σχολείο που Ονειρεύομαι» κατά στο σχολικό έτος 2019/2020 και συμμετείχε σε υποστηρικτικές συναντήσεις ενδυνάμωσης κατά το έτος 2020-2021.

Συζητήσαμε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και για το πώς ανταπεξήλθαμε τελικά και κατορθώσαμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Συμφωνήσαμε πάντως, πως κανένα ψηφιακό «εργαλείο» δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διά ζώσης επαφή, όπου όλοι/ες μας, μέσα από τη ζωντανή αλληλεπίδραση, διδάσκουμε και διδασκόμαστε! Αυτή είναι και η μαγεία των ανθρώπινων σχέσεων και της πολυαισθητικής παιδαγωγικής εμπειρίας.
Στη συνέχεια αποχαιρετιστήκαμε, μόνο για το καλοκαίρι, αφού από το φθινόπωρο θα ανταμώσουμε ξανά για νέα Ταξίδια!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία καθώς και την κ. Αντιγόνη Χριστοφορίδου και την κ. Ρίτα Παπαδοπούλου που μας φιλοξένησαν. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου των Νηπιαγωγών Ημαθίας κ. Έφη Γώτη, για τη διαχρονική συνεργασία και υποστήριξη των Προγραμμάτων της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69