tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος στο ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί στις 5 Ιουνίου κάθε έτους γιόρτασαν οι μαθητές του ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής την Παρασκευή .

Αρχικά οι μαθητές ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη των περιβαλλοντικών προγραμμάτων και διευθύντρια του σχολείου κ. Παπαποστόλου, για τους κινδύνους που εγκυμονούν, εξαιτίας της έλλειψης παιδείας και αδιαφορίας από πλευράς των πολιτών της χώρας, στο άμεσο μέλλον.

Τέθηκαν προβληματισμοί, απαντήθηκαν ερωτήσεις και έγιναν αρκετές προτάσεις έτσι ώστε να ενισχυθεί η άποψη της καλλιέργειας της περιβαλλοντικής συνείδησης που είναι πλέον επιβεβλημένη.

Οι μαθητές με τους καθηγητές τους ξεχύθηκαν σε όλη την περιοχή κάνοντας καθαρισμό των δρόμων , των καναλιών ,της πλατείας και του σχολείου.

Η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου ανέλαβε την πραγματοποίηση πολλών περιβαλλοντικών παιχνιδιών(περιβαλλοντική μπουγάδα, το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού κλπ) καταφέρνοντας να ευαισθητοποιήσει και να συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι μαθητές ενισχύοντας το μήνυμα για την Προστασίας του Περιβάλλοντος για μια καλύτερη Ζωή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69