tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημέρωση για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά από στελέχη της Τροχαίας στο 5ο Δημοτικό Βέροιας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κυκλοφοριακή Αγωγή και Εκπαίδευση, για τους μαθητές των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, με θέμα την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια, έγινε επίσκεψη των Υπαστυνόμων Καϊλόγλου Χαράλαμπο και Αντωνίου Γεώργιο και του Ανθυπαστυνόμου Χονδραντώνη Γεώργιο, στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Οι μαθητές και οι Εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για θέματα οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, όπως είναι η αναγκαιότητα χρήσης ζώνης και κράνους και η επικινδυνότητα της οδήγησης μετά από κατανάλωση αλκοόλ ή χρήσης κινητού τηλεφώνου από τους οδηγούς. Επίσης τονίστηκε ο επιβοηθητικός ρόλος του αστυνομικού, απέναντι στην κοινωνία και ιδιαιτέρως στα παιδιά.

melisokomos

Επίσκεψη μελισσοκόμου

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μέλισσας (20 Μαΐου γιορτάζεται κάθε χρόνο, με απόφαση του ΟΗΕ), έγινε επίσκεψη, στον αύλειο χώρο του σχολείου, της μελισσοκόμου Στέλλας Καρανικόλα.

Οι μαθητές είδαν το βασικό εξοπλισμό ενός μελισσοκόμου, τη στολή του, που τον προφυλάσσει από τα τσιμπήματα των μελισσών, τις κηρήθρες όπου οι μέλισσες φτιάχνουν το μέλι, άκουσαν για την κοινωνία των μελισσών, τη βασίλισσα, την εργάτρια και τον κηφήνα, καθώς και το ρόλο τους στην κυψέλη και τελικώς κατανόησαν τη συνεισφορά της μέλισσας στην ανθρωπότητα και την επιβίωσή της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69