tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βιβλίο μυστηρίου εξέδωσαν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Βέροιας – Ευχαριστήριο στον εκδοτικό οίκο

Οι μαθητές & οι μαθήτριες και η Διεύθυνση του "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ" - 2ου Γυμνασίου Βέροιας ευχαριστούμε θερμά τον εκδοτικό οίκο "SuperCourse - ELTPublishing" -  και ιδιαιτέρως τον κ. Γεράσιμο Καλλιγά - για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία τους για την έκδοση του βιβλίου "Το κυνήγι των καμένων μυστικών".

Το βιβλίο, καρπός δημιουργικής και συνεργατικής γραφής δύο μαθητριών και έξι μαθητών του Γ4 (Αικατερίνης Κατσάμπουλα, Νικολάου Νικόλοβ, Κων/νου Τσανακτσίδη, Ευθύμιου Τσέγγου, Γεωργίας Φανδινάκη, Γεώργιου Χαρέλα, Σωτήριου Χειμώνα και  Αιμιλιανού Χριστοφορίδη) δεν θα αποκτούσε "σάρκα και οστά", αν οι εκδόσεις "Super Course - ELT Publishing" δεν αναλάμβαναν  αφιλοκερδώς  την έκδοσή του!

Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε ολόψυχα "Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο εκδοτικό τους έργο"!

"Τι μπορεί να κάνει, εν μέσω πανδημίας και με περιοριστικά μέτρα σε ισχύ, μια μικρή ομάδα παιδιών που συμμετέχει σε σχολικό πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής και μάλιστα εξ αποστάσεως; Σίγουρα μπορεί να φανταστεί, να εμπνευστεί, να συνεργαστεί και να γράψει....

Κάπως έτσι και οι οχτώ μαθητές του Γ4, του "Αλεξάνδρειου" 2ου Γυμνασίου Βέροιας συναντήθηκαν διαδικτυακά, συζήτησαν, σκέφτηκαν και επινόησαν τους "ήρωες" και "ηρωίδες", "καλούς" και "κακούς", της ιστορίας μυστηρίου που φέρει τον τίτλο "Το κυνήγι των καμένων μυστικών"...

Η Κατερίνα, ο Νίκος, ο Κωνσταντίνος, ο Ευθύμης, η Γεωργία, ο Γιώργος, ο Σωτήρης και ο Αιμίλιος, δημιούργησαν και σκιαγράφησαν την προσωπικότητα των οχτώ προσώπων - άραγε μπορείτε να καταλάβετε ποιον επινόησε ο καθένας τους; - της ιστορίας που θα διαβάσετε. Με πνεύμα συνεργασίας, πολλή αγάπη και μεράκι, διαφωνώντας και συμφωνώντας,  δούλεψαν όλοι μαζί (αν και εξ αποστάσεως) προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ της περιπέτειας των καμένων μυστικών."

Η συμβολή της υπεύθυνης του προγράμματος Δημιουργικής Γραφής, Αναστασίας Αργυριάδου ΠΕ02-01, ήταν υποστηρικτική, ελάχιστα καθοδηγητική και καθόλου παρεμβατική ως προς το αποτέλεσμα που έχετε μπροστά σας.

Το όλο εγχείρημα δείχνει ότι η διάθεση συνεργασίας, το χιούμορ, το μεράκι και η μεθοδική δουλειά οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, για τα οποία είμαστε περήφανοι!

Σας προ(σ)καλούμε να ζήσετε και να απολαύσετε και εσείς το αναγνωστικό ταξίδι στο "Κυνήγι των Καμένων Μυστικών"....

Καλή Ανάγνωση!

Μπορείτε να διαβάστε την Ιστορία Μυστηρίου εδώ:

https://issuu.com/alexandreio_2o_gymnasio_veroias/docs/______________________________.docx

           

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69