tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εμβολιαστηκαν δάσκαλοι και καθηγητές

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021, ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε σχολικές μονάδες, αρμοδιότητας των Διευθύνσεων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κατά της Covid-19, με τις αδιάθετες δόσεις εμβολίων, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η εγκύκλιος με αριθ. 34522/Ε3/26.3.2021 του ΥΠΑΙΘ για την προτεραιοποίηση του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών πρώτης γραμμής.

Από 5.04.2021 έως και 21.05.2021, εμβολιάστηκε ένας υψηλός αριθμός εκπαιδευτικών, γεγονός που βοήθησε στην γρήγορη οχύρωση των σχολείων του νομού μας απέναντι στην πανδημία.

Οι Διευθυντές Α/ βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, οι κύριοι Δ. Πυρινός και Α. Παπαδόπουλος, θα θέλανε δημόσια να ευχαριστήσουν το προσωπικό και τη διοίκηση των Εμβολιαστικών Κέντρων του Νομού για την απρόσκοπτη συνεργασίας τους με την Ομάδα Συντονισμού Εμβολιασμού των δύο Διευθύνσεων. Να δώσουν θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στην ομάδα Συντονισμού των Εμβολιασμών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, στον Συντονιστή της Ομάδας Εμβολιασμών, κ. Νίκο Νικολαΐδη, Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων ΔΠΕ Ημαθίας και στο μέλος της Ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών, κ. Χάρη Καμπουρίδη, Υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Ημαθίας για την εργασία τους όλο αυτό το διάστημα από το πρωί έως αργά το βράδυ, ακόμα και τις Κυριακές, που με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, κατόρθωσαν να διαθέσουν εμβόλια σε εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων από τον πίνακα όσων δήλωσαν να εμβολιαστούν και δεν έκαναν χρήση ραντεβού από την πλατφόρμα των εμβολίων. Φυσικά, ευχαριστούν και όλους τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια αυτή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69