tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχαιρετώντας τη σχολική χρονιά με τραγούδι και χορό!

Μία ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος και μετά τον απαραίτητο απολογισμό ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού! Όπως κάθε χρόνο, στα Εκπαιδευτήρια Βέροιας οργανώθηκε μια μεγάλη γιορτή λήξης και αποχαιρετισμού γεμάτη χορό και τραγούδια για τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς!

Το θέμα της γιορτής ήταν τα τραγούδια του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και προκάλεσαν αίσθηση τα τελευταία χρόνια. Κάθε τάξη του Δημοτικού σχολείου ανέλαβε και παρουσίασε χαρακτηριστικές συμμετοχές από διάφορες χώρες της Ευρώπης-και όχι μόνο- ενώ τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου ασχολήθηκαν με τις συμμετοχές της Ελλάδας.

Οι δασκάλες του Δημοτικού με την ενορχήστρωση και την πολύτιμη βοήθεια της κ. Φρίντα Αντύπα, Καθηγήτριας Χορού, R.D.E., επέλεξαν τα τραγούδια, οργάνωσαν τις χορογραφίες, μοίρασαν τους ρόλους και ξεκίνησαν τις πρόβες! Φυσικά, δεν έμειναν μόνο στο μουσικοχορευτικό κομμάτι, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους μαθητές τους για τις χώρες που είχαν αναλάβει, τις γλώσσες, τα ήθη και έθιμα, την πολιτισμική φυσιογνωμία και ιδιοσυγκρασία τους! Οι μαθητές με αυτόν τον τρόπο εμπέδωσαν καλύτερα τους ρόλους τους και αγάπησαν τις χώρες που "εκπροσωπούσαν"!

Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου με την καθοδήγηση της κ. Νίκης Πραντσίδου έκαναν μια μικρή αναδρομή όχι μόνο μουσική αλλά και στυλιστική και παρουσίασαν ελληνικές συμμετοχές της Eurovision με κέφι και ρυθμό!

Ένα μελωδικό ταξίδι στους λαούς της Ευρώπης με πρωταγωνιστές τους υπερταλαντούχους μαθητές μας!!! Πραγματικά, οι νεαροί πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες εντυπωσίασαν όσους παρακολούθησαν την παράσταση με το σκέρτσο και τη ζωντάνια τους! Η σκηνική παρουσία, τα κοστούμια, τα χορευτικά ξεσήκωσαν τους πάντες και έκλεισαν τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο!

Στο κλίμα του καλοκαιριού ωστόσο μας εισήγαγαν με τον καλύτερο τρόπο τα μικράκια του παιδικού σταθμού και του Νηπιαγωγείου τραγουδώντας τα ναυτάκια του Αιγαίου και παίζοντας ένα χαρούμενο σκετς με περιβαλλοντικό μήνυμα και τίτλο "Ραντεβού στην παραλία"!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη με νέες ιδέες, ζήλο για μάθηση και δημιουργία!!! 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69