Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Σε μαθητικό διαδικτυακό συνέδριο το ΓΕΛ Πλατέος - Κορυφής

Το ΓΕΛ Πλατέος - Κορυφής συμμετείχε στο Μαθητικό Διαδικτυακό Συνέδριο που διοργάνωσε το ΓΕΛ Αμφίκλειας για την 9η Μαΐου-Ημέρα της Ευρώπης- σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και άλλων δέκα σχολείων της χώρας, που είναι μέλη του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το συνέδριο με θέμα ” Ζω, συναισθάνομαι, δρώ Γιορτάζω την Ημέρα της Ευρώπης, γιορτάζω τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην ΕΕ, απολαμβάνω ως πολίτης τα οφέλη της ΕΕ προλόγισαν ο Ευρωβουλευτής κ.Κυμπουροπουλος,ο αντιπεριφερειάρχης Π Ε Φθιώτιδας κ. Κιρμανίδης Ηλίας ,η καθηγήτρια του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του πανεπιστημίου Πειραιώς και πολλοί άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους με μεγάλη επιτυχία. Το ΓΕΛ Πλατέος - Κορυφής τόνισε τα οφέλη της τοπικής κοινωνίας από τα χρηματοδοτούμενα έργα ΕΣΠΑ στον τομέα του Πολιτισμού. Σε σχετικό με την Ευρωπαϊκή Ένωση quiz στο οποίο συμμετείχαν όλα τα σχολεία το λύκειο Πλατέος σάρωσε παίρνοντας την πρωτιά!

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69