Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας στηρίζει εκπαιδευτικούς και γονείς μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας με ανακοίνωσή του δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο και μακροχρόνιο αγώνα Εκπ/κών, Γονέων και Μαθητών του 2ου Νηπιαγωγείου Βέροιας για την επίλυση του έντονου κτιριακού προβλήματος της Σχολικής τους Μονάδας (λειτουργία σε 2 απομακρυσμένα κτίρια με έλλειψη αύλειου χώρου στο ένα, προκάτ κατασκευές στο άλλο, κακές συνθήκες υγιεινής, προβλήματα στατικότητας-ασφάλειας, κ.ά.).

"Είναι θλιβερό, όσο και εξοργιστικό, εν έτει 2021, να απαντώνται τέτοια προβλήματα σε σχολικές μονάδες (πόσο μάλλον εντός αστικών κέντρων), που χρονίζουν και αντιμετωπίζονται ως φυσιολογικά (έως και αδιάφορα) από τις αρμόδιες αρχές, καθιστώντας το έργο των εκπ/κών Γολγοθά.

Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια σύνδεσης του θέματος με την δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση των μαθητών στο Νηπιαγωγείο. Για το θέμα συντασσόμαστε με την δηλωμένη απόφαση του κλάδου, όμως το συγκεκριμένο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με την δίχρονη υποχρεωτική φοίτηση στο Νηπιαγωγείο.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας δηλώνει ότι θα σταθεί σύσσωμο, δίπλα σ' όλες τις προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου, για την ανάδειξη κι επίλυση των προβλημάτων του, θα στηρίξει όλους τους αγώνες του και καλεί όλους τους εμπλεκόμενους αρμόδιους φορείς να δώσουν ΑΜΕΣΑ λύση" αναφέρει η ανακοίνωση.

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ΝΑΝΤΣΗ ΑΘΗΝΑ, Ψυχολόγος

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69